Vés al contingut

Estats Units: mor Quentin Elias, excantor del grup francès Alliage

De Viquinotícies


27 de febrer del 2014, Nova York
L'excantor del grup Alliage, Quentin Elias, ha mort aquest dijous als 39 anys a Nova York als Estats Units. No s'ha conegut les causes de la seva mort, però segons el setmanari francès Le Point, seria desprès d'un infart miocardíac.

L'anunci de la seva mort ha estat difosa pel seu “Management”, al compte oficial Facebook de Quentin Elias. Precisa també que es publicarà un comunicat de premsa aquest divendres. “Demà es farà una declaració en homenatge al difunt Quentin Elias. És un moment tràgic per la seva família, els seus amics i fins i tot als seus seguidors a través el món. Us demanem estar pacient atenent el comunicat de premsa oficial de la seva mort que serà difós demà.”[1]

Retrospectiva de la seva carrera

[modifica]

Quentin Elias va iniciar la seva carrera coma a cantor en un grup de quatre nens anomenat Alliage als anys 1990 on van actuar Lucy, Le temps qui court, Baila….

Després de la dissolució del grup durant els anys 2000, va instal·lar-se als Estats Units i va ser de model. Després va actuar en pel·lícules pornogràfiques.

Una de les últimes aparicions va tenir lloc a l'emissió de tele-realitat Giuseppe Ristorante a la cadena de televisió NRJ 12.

Notes


Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail