Portada

De Viquinotícies
Dreceres ràpides: navegació, Recerca
Benvingut a VIQUINOTÍCIES
La font d'informació lliure que tu pots escriure
3.554 notícies d'actualitat  •  dijous 22 de juny del 2017, 14:19 (UTC)
Versió per a mòbils  •  La nostra missió  •  refresca la pàgina refresca la pàgina
Escriviu un article   Què és Viquinotícies?

Titulars

7 de juny del 2017
Diversos països àrabs trenquen relacions diplomàtiques amb Qatar Relacions internacionals

Corniche Doha Qatar.jpg

A la nit d'aquest diumenge, Aràbia Saudita, Egipte, Bahrain, Emirats Àrabs Units, Iemen i Líbia van trencar relacions diplomàtiques amb Qatar per crear inestabilitat a la regió, i més precisament per suposadament promoure organitzacions terroristes.

La tensió va començar a pujar des de fa dues setmanes quan en el mitjà estatal de Qatar, Al Jazeera, van aparèixer unes declaracions de l'emir de Qatar, Tamim bin Hamad Al Zani, en què criticava fortament a l'Aràbia Saudita. Aquestes declaracions van ser assenyalades pel govern de Qatar com falses i la seva publicació resultat "d'un desvergonyit crim cibernètic".

Però les veritables raons segons els governs que van trencar relacions diplomàtiques són els suposats vincles de Doha amb grups extremistes i donar suport a milícies així mateix recolzades per l'Iran, gran enemic regional d'Aràbia Saudita. El govern de Bahrain va ser el primer a tallar les relacions diplomàtiques amb Qatar.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més


30 d'abril del 2017
Accés a Wikipedia bloquejat a Turquia Política

Accés a Wikipedia bloquejat a Turquia

Per alguna raó no aclarida, l'accés a través d'internet a l'enciclopèdia Viquipèdia va ser bloquejat a Turquia per les autoritats a les 17:00 hora local (14:00 GMT) d'ahir dissabte 29 d'abril, d'acord amb un comunicat de Turkey Blocks, un organisme de control en línia; “la falta de disponibilitat [d'internet] al país és constant a causa dels filtres utilitzats per censurar contingut”, va dir el comunicat.

Aquest tancament va ser confirmat per l'AFP i per l'Autoritat de Comunicacions i Tecnologia de la Informació (BTK). “Després d'un anàlisi tècnic i jurídic basat en la consideració de la Llei Nr. 5651, una mesura administrativa ha estat aplicada a la pàgina web wikipedia.org” va dir la BTK.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més


31 de març del 2017
20 països de l'OEA continuaran buscant solucions per a Veneçuela Política

Flag of Venezuela.svg

La "avaluació col·lectiva" de més de quatre hores sobre la situació de Veneçuela en una sessió extraordinària del Consell Permanent de l'Organització d'Estats Americans (OEA) realitzada el dimarts només va aconseguir acabar amb una declaració a nom de 20 dels 34 països que conformen l'organització.

La van fer a manera d'expressió pública, sense arribar a ser una resolució oficial, i molt menys, l'activació de la Carta Democràtica que l'oposició veneçolana esperava.

L'ambaixadora canadenca, Jennifer May Loten va llegir el document en què els 20 països, als quals no va identificar, es van comprometre a definir "passos concrets que contribueixin a identificar solucions diplomàtiques" a la crisi política veneçolana.

Presumiblement aquests 20 països van ser els mateixos que van aprovar l'agenda del dia (posada en dubte per Veneçuela) després d'una hora d'intervencions sobre la legalitat mateixa de la sessió.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més


Editeu l'ordre de visualització

Notícies breus

Notícies i esdeveniments

22 de juny del 2017

21 de juny del 2017

20 de juny del 2017

19 de juny del 2017

18 de juny del 2017

17 de juny del 2017

16 de juny del 2017

Cita

Cquote1.png Avui no només vam transferir el poder, sinó que li lliurem el poder a vostès, a la gent. Els oblidats ja no ho seguiran sent, tots els estan escoltant. Aquest dia serà recordat com el dia en què el poble es va convertir en governant novament. Ningú em deté ara. Cquote2.png
Donald Trump, gener del 2017

Temes d'actualitat

Per regions del món

Mercats

Dijous 22 de juny de 2017, 14:16 UTC
6 229,47 Pérdida 0,07 %
2 435,81 Ganancia 0,01 %
7 429,03 Pérdida 0,25 %
12 765,05 Pérdida 0,07 %
5 256,27 Pérdida 0,34 %
10 658,70 Pérdida 0,76 %
Més detalls...

Comunitat

Viquinotícies és un projecte de recopilació de notícies, multilingüe i en execució en el principi wiki. Viquinotícies té com a objectiu proporcionar contingut reutilitzable lliure, objectiu i verificable, que qualsevol persona pot modificar i millorar.

Viquinotícies es compon principalment de notícies, notícies breus, entrevistes i reportatges originals. Totes les notícies es reunen a les pàgines d'esdeveniments.

El projecte està definit pels principis fundacionals. El seu contingut es troba sota llicència Creative Commons by-2.5 i pot ser copiat i reutilitzat amb la mateixa llicència - fins i tot per a fins comercials - subjecte a complir amb les condicions.

Nombre d'actualitat

205
Aquest és el nombre de Comitès Olímpics Nacionals participants en els Jocs Olímpics d'estiu de 2016.

Als arxius

1986 – El futbolista argentí Diego Maradona marca l'anomenat "gol de la mà de Déu" contra Anglaterra durant els quarts de final de la Copa del Món de la FIFA.
Projectes germans
Wikipedia-logo-v2.svg
Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure
Commons-logo.svg
Wiktionary-logo.svg
Viccionari
Diccionari i tesaurus
Wikibooks-logo.svg
Viquillibres
Llibres i manuals
Wikiquote-logo.svg
Viquidites
Col·lecció de citacions i dites
Wikisource-logo.svg
Viquitexts
Documents lliures
Wikiversity-logo.svg
Viquiversitat
Material lliure per a aprendre
Wikispecies-logo.svg
Viquiespècies
Directori d'espècies
Wikidata-logo.svg
Viquidata
Base de dades lliure
Wikimedia Community Logo.svg
Meta-Wiki
Coordinació multilingüe
Viquinotícies no garanteix el contingut publicat.
La Fundació Wikimedia és un lloc d'acollida, no es fa responsable dels possibles errors en aquest lloc.
Cada escriptor és responsable de les seves contribucions.
Contacte