Vés al contingut

Va morir en Miguel Ferrer, el protagonista de "NCIS: Los Angeles"

De Viquinotícies

22 de gener del 2017

Miguel Ferrer, qui li va imprimir autoritat als seus personatges en l'èxit de CBS "NCIS: Los Angeles" i el drama policial de NBC "Crossing Jordan", va morir.

La cadena CBS va dir que l'actor va morir de càncer a casa a Los Angeles. Tenia 61 anys. Ferrer va interpretar al subdirector Owen Granger a "NCIS: Los Angeles" des del 2012.

Prèviament, va donar vida al metge forense i esquerp però comprensiu cap de l'astre de la sèrie Jill Hennessy en les sis temporades de "Crossing Jordan".

Nascut a Santa Mònica, Califòrnia, Ferrer era fill de l'actor porto-riqueny guanyador de l'Oscar, José Ferrer, i de la cantant i actriu Rosemary Clooney, i cosí de George Clooney, qui va emetre una declaració.

«Avui, la història marcarà grans canvis en el món, i la majoria no registrarà que el mateix dia Miguel Ferrer va perdre la seva batalla amb un càncer de coll. Però ... Miguel va fer que el món fos més brillant i graciós i la seva partida se sent tan profund en la nostra família que els esdeveniments del dia ... són res en comparació. Et estimem Miguel. Sempre ho farem» —George Clooney.

En un altre comunicat, el productor de "NCIS: Los Angeles" R. Scott Gemmill va qualificar a Ferrer com "un home amb un talent terrible que va tenir una presència dramàtica poderosa a la pantalla, un sentit de l'humor recargolat i un cor enorme".

Recentment va tornar a fer de l'agent Rosenfield en una reposició de "Twin Peaks" que debutarà aquesta primavera a Showtime. Abans de ser actor, Ferrer va ser un reeixit músic d'estudi que va tocar bateria amb una varietat de bandes i va sortir de gira amb la seva mare i amb Bing Crosby.

Li sobreviuen la seva esposa Lori i els seus fills Lukas i Rafi, els seus germans Gabriel i Rafael, les seves germanes Maria i Monsita i la seva cunyada, la cantant Debby Boone.

Fonts

[modifica]

avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article