Viquinotícies entrevista a Clara Kovacic, actriu i cantautora

De Viquinotícies

4 de març del 2021, Argentina

Laura La Plante
Pòster de la pel·lícula L'última advertència de 1929.

Viquinotícies entrevista a Clara Kovacic, actriu, cantautora i ballarina argentina. A l'igual que actrius com Sigourney Weaver, Janet Leigh i Neve Campbell és cridada la Reina del crit.

Viquinotícies Com arriben a la teva vida les pel·lícules de terror i suspens?

Arriben per recomanació d'un amic. Em recomana per al meu primer personatge, com a actriu en un llargmetratge de terror: Baires el 2005, d'aquí amb el boca a boca em van anar cridant per més projectes.

Viquinotícies Coneixes el fenomen Voces anónimas de Guillermo Lockhart en Uruguai?

Sí! Sóc una fanàtica del programa Voces anónimas, m'ho havien recomanat el 2019 i a més el veia per una plataforma des del 2020. Estava en contacte amb ell perquè també estaven involucrades en el film Asylum i a través de Black Mandala que dirigeixen ​​Matías Salinas i Nicolás Onetti.

Viquinotícies Com va ser l'experiència de gravar la pel·lícula El juego de las cien velas?

Va ser al·lucinant, em vaig divertir moltíssim i a més vaig tenir l'oportunitat de conèixer a Guillermo Lockart i a l'escriptor argentí Mauro Croche en persona. I el detall de color: vam filmar en una mansió que estava embruixada… literalment embruixada.

Viquinotícies Quins plans té per a 2021?

Actualment em trobo filmant 4 pel·lícules. El desarmadero d'Eduardo Pinto; Lennon's de José Cicala; La forma del bosque de Gonzalo Mellin i el pròxim llargmetratge de Samot Márquez amb qui vaig treballar en la pel·lícula Jazmín. A més estic preparant per filmar Los Olvidados 2 Inferno.


Fonts[modifica]

Viquinotícies
Viquinotícies
Aquest article o algunes parts d'ell són un reportatge original d'un viquireporter. Vegeu-ne la pàgina de discussió per a més detalls.
CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Wikinoticias entrevista a Clara Kovacic, actriz y cantautora» (castellà) en la seva versió del 4 de març del 2021.

avant Notícies d'ahir

Notícies de febrer

Escriviu un article