Vés al contingut

Viquinotícies entrevista a Fernando Fernandez III, creador de continguts i músic

De Viquinotícies

16 de febrer del 2023, Mèxic

Quadre d'Estam, arte huichol

Viquinotícies entrevista a Fernando Fernandez III, creador de continguts, músic, i youtuber mèxicà; conegut com a locofer5.

Viquinotícies ¿Com et defineixes?

Em considero creador de contingut de moment, no influencer perquè és un terme molt ampli, si ets influencer no necessàriament crees contingut per tu mateix o de qualitat, a mi m'agrada que el meu treball parli per mi i això dependrà del meu contingut.

Viquinotícies ¿Quant de temps dediques a les xarxes socials?

Per acabar un vídeo em porta aproximadament de 3 a 5 hores a fer el guió, gravar i edició, quan ho pujo contesto alguns comentaris, em poso al dia i ja no faig servir més les xarxes socials, només per contestar missatges o alguna cosa així. Usualment treballo sol però també puc demanar ajuda si necessito algú per fer equip.

Viquinotícies ¿Tens formació en comunicació o ets autodidacte?

Sí, vaig estudiar actuació i música a cursos d'estiu des que tenia 11 anys de fet fa poc em vaig trobar les meves qualificacions, molt dolentes per cert.

Viquinotícies ¿Què va significar tenir el Premi Youtube?

La Placa de YouTube va ser una cosa que veia molt lluny i sempre els youtubers que jo seguia la mostraven orgullosos, va ser com tornar a aquells temps i ara em vaig convertir en un youtuber com els que admirava.

Viquinotícies Tots tenim una història per explicar” és el teu eslògan, quina és la teva història?

Quan vaig arribar al milió de seguidors a TikTok vaig fer un resum de la meva història, a la gent li va agradar molt i ampliaré més la meva història personal, des dels 11 vaig estar molt ficat en la música era pràcticament al que li dedicava tot el dia. Però ara havia d'actuar i va ser un repte nou per a mi. Vaig a reprendre la música, començant a estar a l'estudi produint cançons i llançar-les com senzills. Si tot va bé, aviat tindré presentacions en viu d'aquestes cançons. Després d'això tinc planejat fer una sèrie amb una història fictícia però basada en la lluita que tenia quan estava frustrat perquè ningú no escoltava ni la meva música i el meu projecte musical no funcionava, però aquest projecte de la sèrie ja és més a futur, amb més recursos , per ara estic fent el guió.

Fonts[modifica]

avant Notícies d'ahir

Notícies de juny

Escriviu un article

Viquinotícies
Viquinotícies
Aquest article o algunes parts d'ell són un reportatge original d'un viquireporter. Vegeu-ne la pàgina de discussió per a més detalls.
CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Wikinoticias entrevista a Fernando Fernandez III, creador de contenidos y músico» (castellà) .