Va morir William Salice, el creador de l'ou Kinder Sorpresa

De Viquinotícies


31 de desembre del 2016
Aquest divendres a Pavia, Itàlia, va morir als 83 anys William Salice, l'inventor dels ous , a causa d'un vessament cerebral, segons ha comunicat la seva fundació "Colora la teva vida".

William Salice des dels anys 60 havia treballat al costat de l'empresari Michele Ferrero, el creador de la crema Nutella, —qui va morir l'any 2015—.

El 2007, després del seu retir, va fundar a Itàlia la fundació "Colora la teva vida", que s'encarrega d'ajudar a que joves entre els 13 i 18 anys descobreixin i desenvolupin els seus propis talents i habilitats.

Actualment la venda dels ous Kinder Sorpresa estan prohibits en alguns països, entre ells Estats Units, a causa d'una llei que prohibeix des de 1938 la venda d'aliments que continguin objectes en el seu interior, i Xile, a causa de la llei d'etiquetatge promulgada al juny del 2016.

Fonts[modifica]


Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail
CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Falleció William Salice, el creador del huevo Kinder Sorpresa» (castellà) en la seva versió del 31 de desembre del 2016.

wikipedia:es:Kinder Sorpresa