Vés al contingut

Troben sis noves fosses clandestines a Iguala, Guerrero

De Viquinotícies


16 d'octubre del 2014, Mèxic
Membres de l'Unió de Pobles i Organitzacions de l'Estat de Guerrero (UPOEG), que buscaven als 43 estudiants desapareguts des del passat 26 de setembre, van informar de la troballa de sis noves fosses clandestines amb restes humanes als voltants de Iguala de la Independencia, estat de Guerrero. Segons Proceso, Crisóforo Díaz, líder de l'organització, va assenyalar que en quatre d'elles hi havien restes humanes i que les altres dues es trobaven buides. “El dia d'avui trobem sis (fosses clandestines), quatre tapades i dos per a ús recent, és a dir noves, tot just les anaven a utilitzar”, va declarar.

“A una d'elles es va trobar al 50 per cent amb ossades, i a les altres no sabem ja que la ministerial (Policia Ministerial) no ha volgut anar, la PGR (Procuradoría General de la República) tampoc ha volgut anar, creiem que el nombre de fosses augmentarà i seguim amb la recerca dels companys “normalistas””.— Díaz

Les fosses van ser trobades al cerro de La Sierpe, situat entre les colònies de San Miguel i La Ceiba. El dia d'ahir, la UPOEG havia informat de la troballa de quatre fosses. No obstant això, la Procuradoría General de la República (PGR) no s'ha pronunciat al respecte. Després de la desaparició dels 43 alumnes de l'Escola Normal Rural de Ayotzinapa, segrestats pels policies municipals d'Iguala i Cocula, es va iniciar una intensa recerca en més de cinc municipis de l'estat.

Notícies relacionades[modifica]

Més notícies relacionades amb la desaparició dels estudiants d'Ayotzinapa

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail