Vés al contingut

Troben 250 cossos en una fossa comuna a Mèxic

De Viquinotícies


20 de març del 2017

Dimarts 14, el col·lectiu Solet anunci que es van trobar més de 250 cossos en un terreny de l'Estat de Veracruz, Mèxic, un grup de familiars de persones desaparegudes al Port de Veracruz haurien advertit que hi havia alguna cosa allà.

El terreny en el qual es van trobar els cossos seria conegut com "Pujols de Santa fe", un terreny boscós als afores del Port de Veracruz. El fiscal de l'Estat de Veracruz, Jorge Winckler, va declarar que aquesta podria ser la fossa comuna més gran del món. A més. va informar que només s'ha explorat un 30% del terreny i que podrien descobrir-se més cossos.

Els cadàvers estarien gairebé complets segons la branca de la Policia Científica de la Policia Federal mexicana, les edats de les víctimes vorejaven entre els 14 i 24 anys d'edat.

El Col·lectiu de l'Solet va criticar la demora de les autoritats a admetre públicament la realitat de la situació i esperen que instàncies internacionals comencin aviat a assumir la realitat d'aquestes situacions.

Fonts

[modifica]
CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Encuentran 250 cuerpos en una fosa común en México» (castellà) en la seva versió del 14 de març del 2017.

avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article