La PGR desmenteix al governador, els cossos de les fosses de Guerrero encara no han estat identificats

De Viquinotícies


12 d'octubre del 2014, Mèxic

Només unes hores enrere, el governador de l'estat de Guerrero, Ángel Aguirre Rivero, havia afirmat que les proves realitzades als cadàvers trobats a les fosses de Iguala de la Independencia mostraven que aquests no corresponien als 43 estudiants desapareguts des del passat 26 de setembre. No obstant això, a la tarda, Jesús Murillo Karam, procurador general de la República, va aclarir que encara no és possible identificar els cadàvers.

En referència a les declaracions del governador Aguirre, Karam ha assenyalat que aquesta informació no tindria validesa, ja que no s'han acabat les proves, ha informat La Jornada. El titular de la Procuradoría General de la República (PGR) ha assegurat que les proves realitzades als cadàvers trobats a les nou fosses no han conclòs, per això no pot confirmar o refutar el que s'ha dit per Aguirre.

« Tinc un compromís de trobar-los no sé sense amb vida [...] Jo els puc dir clarament, perquè acabo de consultar, que no s'han acabat les proves i per tant no puc donar més informació. No sé en què es basa (el governador Ángel Aguirre Rivero), jo quan els doni informació serà perquè tinc la certesa que així va ser i a més coordinat amb els pares de família que ja són coadjuvants. » — Murillo Karam

En aquest sentit, el procurador va advertir que no donarà més informació sobre el cas fins no tenir confirmada per a no dir mentides. Així mateix, en ser qüestionat sobre si desmentia al governador, Murillo Karam ha afirmat: Jo no desmenteixo res ni afirmo res, fins que no estiguin acabades les proves. Estan fent les proves els perits tant els de la Procuradoria, com els argentins.

Notícies relacionades[modifica]

Més notícies relacionades amb la desaparició dels estudiants d'Ayotzinapa

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail