Vés al contingut

Viquinotícies:Semi-protecció de págines

De Viquinotícies


Polítiques i procediments
Estàndards
Convencions
Privadesa
Vandalisme
Proteccions
Esborrar
Altres polítiques

La semi-protecció d'una pàgina evita que els usuaris anònims (no registrats) i els usuaris novells (amb menys de quatre dies d'antiguitat) la modifiquin. Ja que la resta de la comunitat pot modificar la pàgina, aquest tipus de protecció s'efectua sovint per a prevenir casos de vandalisme reiterat o de violacions reiterades de les polítiques de Viquinotícies per anònims (p. ex. inserció de publicitat, material amb drets d'autor, etc.). La semi-protecció no ha de ser una mesura preventiva en contra d'un vandalisme que mai no ha ocorregut; és a dir, només quan ja hi ha mostres de vandalisme, i per evitar-ne més, la pàgina pot ser semi-protegida. Una pàgina no ha de ser semi-protegida en guerres d'edicions per a evitar que els anònims i els usuaris novells no la modifiquin. En aquests casos, la pàgina ha de ser completament protegida.

Sol·licituds de semi-protecció de pàgines[modifica]

Com en el cas de les pàgines completament protegides, els usuaris poden demanar la semi-protecció d'una pàgina a Viquinotícies:Petició als administradors.

Sol·licituds de desprotecció[modifica]

Pudeu fer ús del procediment descrit a Plantilla:Modificació protegida, o demanar la desprotecció a la pàgina Viquinotícies:Petició als administradors.

Vegeu també[modifica]

Enllaços relacionats[modifica]

Enllaços externs[modifica]

En aquesta pàgina hi ha text copiat o derivat de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Viquip%C3%A8dia:P%C3%A0gina_protegida&oldid=12199924#Semi-protecci.C3.B3, i per tant es troba sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL.