Vés al contingut

Viquinotícies:Polítiques de la Viquipèdia

De Viquinotícies


Polítiques i procediments
Estàndards
Convencions
Privadesa
Vandalisme
Proteccions
Esborrar
Altres polítiques

Política[modifica]

La comunitat de Viquinotícies, amb l'ànim d'omplir buits normatius que poguessin sorgir en el transcurs de les operacions del projecte acorda el següent:

  • Seran d'aplicació analògica les polítiques de la Viquipèdia en català quan les polítiques locals no prevegin un supòsit específic, però aquelles regulin un altre semblant entre els quals s'apreciï identitat de raó entre el cas local i el text de la política de la Viquipèdia. També es podrà acudir a l'aplicació analògica en cas d'inexistència de política local sobre el cas particular.
  • En tot cas, la política local serà d'aplicació preferent sobre la política de la Viquipèdia.
  • Serà necessària la corresponent justificació i raonament en el moment de l'aplicació d'aquest sistema. Seran nul·les aquelles actuacions que es realitzin a l'empara d'aquesta norma sense la deguda justificació.
  • Aquesta política no és aplicable als supòsits d'atorgament o remoció de permisos d'usuari d'aquest projecte.

Polítiques excloses d'aplicació[modifica]

Aquestes polítiques de la Viquipèdia no seran, en cap cas, d'aplicació a Viquinotícies. L'exclusió d'aquestes polítiques es consensua a la pàgina de discussió.

  • Totes les polítiques relacionades amb la concessió i/o remoció de permisos d'usuari.

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]

En aquesta pàgina hi ha text copiat o derivat de https://es.wikibooks.org/w/index.php?title=Wikilibros:Aplicaci%C3%B3n_anal%C3%B3gica_de_las_pol%C3%ADticas_de_Wikipedia_en_espa%C3%B1ol&oldid=280944, i per tant es troba sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL.