Usuari Discussió:Marinna

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De Viquinotícies
Benvingut/uda a Viquinotícies
Aquesta és una deliciosa tassa de cafè per ajudar-li a començar
Començant a contribuir
Com escriure un article
  1. Trieu un esdeveniment actual.
  2. Utilitzeu fonts fiables.
  3. Llegiu les fonts abans d'escriure la notícia usant les seves pròpies paraules. Trieu un títol únic abans d'iniciar.
  4. Seguiu l'estructura de Viquinotícies a editar articles, responent qui, què, on, quan, com i per què, resumit en un paràgraf introductori que tingui d'una a tres frases. En la seva totalitat, l'article ha d'estar compost per tres o més paràgrafs.

 Benvingut/uda, Marinna! Gràcies per unir-se a Viquinotícies. Ens agradaria que es quedés i s'involucrés més. Per ajudar-li a començar a editar, tenim aquesta introducció. Hi ha moltes altres coses que pot fer en aquest projecte, però la seva essència són les notícies noves, actuals i escrites amb neutralitat.
Com més participi, més necessitarà conèixer les polítiques del projecte i participar en les discussions de la comunitat; per tant, guardi aquest missatge a aquesta pàgina per usar-lo com a referència, els enllaços que conté per aprendre més i que sigui útil si té problemes.

Tots els projectes Wikimedia tenen normes. Aquí hi ha les nostres.
Aquestes són les polítiques oficials del projecte. Podrien ser d'utilitat si en els seus primers passos en escriure articles si li notifiquen que no compleix alguna d'elles. Si això succeeix, no es desanimi, ja que tots vam ser novells en algun moment.

Aquestes normes i guies pretenen aconseguir que el contingut del projecte abast alts estàndards i compleixin les normes que la Fundació Wikimedia aplica a tots els seus projectes. Podria semblar que hi ha molt a llegir, però no ha de abastar tot d'una vegada ni conèixer-les totes abans de començar a contribuir.

Recordeu que cal que trobeu divertit contribuir en aquest projecte.

Principals normes
Llocs on anar, gent a qui conèixer
Els projectes Wikimedia operen gràcies a la seva comunitat. Encara escriure notícies és un treball molt més individual que escriure en Wikipedia, l'enciclopèdia lliure, és normal que les persones necessiten una mica d'ajuda amb coses com l'ortografia. Si una notícia no és molt antiga, vostè pot expandir-la, o si s'argumenta contra la seva verificabilitat, pot tractar de trobar més fonts i rescatar la notícia abans que es marqui per al seu esborrament.

Sempre es porten a terme discussions sobre com es podria millorar el lloc, i el seu comentari és valuós. Reviseu aquests enllaços per a veure on pot comentar sobre Viquinotícies.

Busqui ajuda i involúcrese

Escrigui el seu primer article en Viquinotícies!
Utilitzeu el següent quadre per a crear la seva primera notícia. Simplement escriviu un títol i premeu «Crea una pàgina». Després, comenci a redactar el text de la seva notícia en el quadre que apareixerà. Quan acabi, premeu "Desa la pàgina». Això és tot el que es requereix!

És recomanable que llegeixi la guia de creació d'articles abans d'iniciar. Reviseu també la llista d'articles creats recentment per comprovar que la notícia no s'hagi escrit encara.

--Syum90 (discussió) 22:17, 21 feb 2021 (CET)[respon]

Hola[modifica]

Hola, Marinna, gracias por pasarte por aquí y traernos esta entrevista. Un saludo.--Syum90 (discussió) 22:17, 21 feb 2021 (CET)[respon]

Hola Syum90: gracias por sus palabras y la publicación. Unas preguntas: la «plantilla traducción» en este caso es realmente muy colorida, y demasiado grande:¿es posible poner la plantilla de traducción en la discusión del articulo?¿hay una plantilla más discreta qué indique es una traducción? Saludos. Marinna 16:21, 22 feb 2021 (CET)
Te he contestado en mi discusión Marinna. Saludos.--Syum90 (discussió) 22:11, 22 feb 2021 (CET)[respon]
agradecida por tu claridad y pronta respuesta. Marinna 22:17, 22 feb 2021 (CET)[respon]

Gracias por tu esfuerzo[modifica]

Hola Marinna, te agradezco mucho el esfuerzo que estás realizando para traer todas estas entrevistas a Viquinotícies y traducirlas cada vez mejor a un idioma que no conoces bien, se nota que cada vez hay que corregir menos. Saludos.--Syum90 (discussió) 00:01, 26 feb 2021 (CET)[respon]

Hola,

Moltes gràcies per la teva contribució en aquest projecte. En canvi, no buida una pàgina a fi d'en crear una altra. Fas servir el botó Reanomena a fi de conservar l'historial i la llista dels contribuïdors. Bona continuació.-- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 19:25, 4 març 2021 (CET)[respon]

Hola,

A fi de respectar els drets d'autor, he fusionat avui l'historial d'aquesta pàgina amb les notícies publicades. Moltes gràcies per les teves contribucions en el nostre projecte.-- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 20:35, 4 març 2021 (CET)[respon]

Hola soy la autora y traductora del reportaje original; el taller es una zona de pruebas, mi área de ensayo, experimento y trabajo personal. Saludos. Marinna 23:47, 4 març 2021 (CET)[respon]
Hola Marinna, muchas gracias por tus contribuciones. Lo que el compañero te está diciendo es que cuando hayas terminado de redactar una entrevista en tu taller lo que debes hacer es hacer un traslado de la misma hacia el título de la entrevista para que las contribuciones que has hecho a esa entrevista queden registradas en el historial, es la forma ideal de hacerlo. Lo que el compañero ha hecho con las fusiones de historial es precisamente asignar esas ediciones tuyas a las páginas a las que pertenecen, ya que al vaciar la página del taller y escribir después otra entrevista todas las contribuciones quedan asignadas al taller. A lo mejor te estoy liando más de la cuenta, en definitiva, lo mejor que puedes hacer es, tal como te pide el compañero, trasladar el taller al título correspondiente de la entrevista que corresponda cada vez que termines de redactarla, para, posteriormente, volver al taller, eliminar la redirección y redactar una nueva entrevista, y así cada vez. Por favor, si no te ha quedado claro lo que digo pregúntame las dudas que tengas. Saludos y perdona por la chapa que te he soltado.--Syum90 (discussió) 01:13, 5 març 2021 (CET)[respon]
Hola gracias por tu comentario. Si el taller no puedo usarlo de zona de pruebas, ensayo, experimento y área de trabajo personal, dejo de usarlo.
Necesito un área donde pueda trabajar con ensayo, que no sea de publicación, sino de prueba. Saludos Marinna 17:14, 5 març 2021 (CET)[respon]
Hola de nuevo Marinna, mira, tienes muchas opciones para hacer pruebas, ahora te digo; pero primero me gustaría comentarte que las entrevistas que estás traduciendo las puedes escribir directamente en su título definitivo, simplemente poniendo la plantilla {{Desenvolupament}}. En cuanto a las pruebas tienes varias opciones:
  • En la página que tienes de taller, escribiendo las entrevistas directamente en su título, como te he comentado. Si alguna entrevista o noticia la fueras a tener mucho tiempo en un estado muy inicial de redacción la podrías tener como una subpágina de tu usuario: Usuari:Marinna/Título de la noticia.
  • También puedes tener una subpágina de usuario sólo para pruebas: Usuari:Marinna/Proves.
  • Siempre que quieras puedes utilizar la página de pruebas del proyecto: Viquinotícies:Pàgina de proves.
Espero haberte aclarado un poco las cosas, en caso contrario estoy a tu disposición para las dudas que puedas tener. Un saludo y muchas gracias por tus contribuciones al proyecto.--Syum90 (discussió) 20:45, 5 març 2021 (CET)[respon]
Syum90 agradezco todos tus mensajes y mejoras, estoy muy contenta de colaborar en este proyecto.
La plantilla desenvolupament la uso siempre cuando publico el reportaje original traducido.
En el taller traduzco, hago pruebas, experimentos y trabajo para poder seguir, ¿quieren que cambie la actual subpágina: Marinna/Taller por Marinna/Proves?
Un saludo. Marinna 14:00, 6 març 2021 (CET)[respon]
Hola Marinna, me alegro mucho de que estés agusto en el proyecto, y te agradezco mucho tus contribuciones. No es necesario que cambies el nombre del taller, pero yo lo reservaría únicamente para hacer pruebas y experimentos. Las entrevistas que traduces yo las redactaría directamente en su título final, poniendo la plantilla {{Desenvolupament}} hasta que estuviera lista. Esa plantilla precisamente sirve para señalar que la noticia está siendo redactada y modificada, una vez que la noticia está terminada se quita la plantilla. En tu caso tardas muy poco en redactar las entrevistas así que, como te he comentado, en tu caso redactaría las entrevistas directamente en su título final desde el principio, no pasa nada porque pruebes algunas cosas en ellas para mejorarlas o modificarlas. Como te comenté, si alguna entrevista la vas a tener mucho tiempo en desarrollo en ese caso sí podría ser conveniente tenerla en una subpágina Usuari:Marinna/Título de la noticia. Y como te he comentado reservaría la página de taller sólo para pruebas y experimentos. Un saludo.--Syum90 (discussió) 18:55, 6 març 2021 (CET)[respon]
resumiendo:
  • la plantilla que siempre pongo: desnvolupament, desde que inicié a trabajar en este proyecto, sigo haciendolo. (No cambia lo que hacía).
  • dejo este espacio que cree Marinna/Taller como área de trabajo persona. (No cambio lo que hacía)
  • con respecto a crear muchas subdirecciones Usuari:Marinna/Título de la noticia, serían varias, y luego no se usarían para nada más. (No cambio lo que hacía)
Encuentro fútil crear una dirección cada vez que quiero crear algo de cualquier indole, o hacer experimentos, esa dirección que creo no se usaría para nada más. Sigo centralizando todo en un espacio de trabajo, una subpágina donde dejo claro que: - no es un noticia de viquinotícies - sino: Taller, pàgina de Proves, zona de pruebas, borrador, etc. No hay motivos para tomar cosas del taller muchas de las cosas qeu se tomaron del historial, no tiene nada que ver con el artículo publicado, ni con el biografiado, ni con la noticia que publique en primera instancia. Espero que no se vuelva tomar items de esa área de trabajo personal, porque nada tienen que ver.
Un saludo y gracias por tu tiempo. Marinna 19:25, 6 març 2021 (CET)[respon]

Me alegra mucho...[modifica]

...volver a verte por aquí :-) Un saludo.--Syum90 (discussió) 09:34, 17 feb 2023 (CET)[respon]