Un autobús cau d'un penya-segat i mata 24 persones al Perú

De Viquinotícies

30 de gener del 2023

El dia 28, un autobús amb 60 passatgers va caure d'un penya-segat, a la Regió de Piura, al nord del Perú. Segons la Policia Nacional Peruana, es van confirmar 24 morts.

El lloc de l'accident, segons la policia, va ser una corba de difícil maniobrabilitat, coneguda com la corba del diable, i s'espera que hi hagi més possibilitats de morts i ferits al lloc.

L'autobús va fer el recorregut entre la capital peruana Lima i la ciutat de Tumbes, a prop de la frontera amb l'Equador, però quan faltaven 260 quilòmetres, el vehicle va sortir de la carretera en una zona desèrtica, prop de la ciutat d'Òrganos, a la província de Talara. El departament de trànsit del país (Sutran) va confirmar que l'empresa que gestionava l'autobús havia obtingut els protocols de seguretat necessaris per a la circulació.

Les víctimes mortals van ser traslladades al tanatori de Talara a l'espera de ser identificades, mentre que els ferits van ser traslladats a hospitals d'El Alto i Máncora, a les ciutats costaneres del Perú.

No és la primera vegada que es produeix un accident mortal en aquesta carretera. En febrer del 2020, un autobús que feia la mateixa ruta va bolcar, matant almenys set persones i ferint més de 20.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail