Vés al contingut

Plantilla:Proves0

De Viquinotícies

Contribucions polèmiques[modifica]

Hola Proves0. Gràcies per col·laborar a Viquinotícies. Algunes de les modificacions que has fet, no obstant, poden resultar polèmiques i segurament no compleixen el punt de vista neutral, que és un dels principis innegociables de Viquinotícies. Si tens una font fidedigna que demostri el que has afirmat indica'n la referència, si us plau. Recorda que la Viquinotícies no és una font primària i que tota la informació que aportis ha de ser contrastable independentment.

Per a mantenir la cordialitat en la relació entre viquiperiodistes és recomanable que, abans de realitzar modificacions que puguin resultar polèmiques, ho expliquis a la pàgina de discussió de l'article. Així demostraràs tenir bona fe i a ningú li semblarà que puguis estar actuant de manera vandàlica.


[mostra] [modifica] [refresca] Informació de la plantilla

Ús[modifica]

Plantilla per a posar en la pàgina de discussió dels usuaris que es dediquin a vandalitzar sistemàticament a Viquinotícies amb missatges no neutrals o amb motivacions polítiques. Aquesta plantilla no serveix per als vandals que fan vandalisme per fer vandalisme, és a dir, sense cap altra intenció real que la de molestar.

ATENCIÓ: és important que aquesta plantilla s'utilitzi fent servir la sintaxi {{subst:Proves0}}~~~~. D'aquesta manera les pàgines no es modificaran si aquesta plantilla resulta vandalitzada.

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]

En aquesta pàgina hi ha text copiat o derivat de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Plantilla:Vandalisme&oldid=11927677, i per tant es troba sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL.