Vés al contingut

Plantilla:Proves0c

De Viquinotícies

Spam[modifica]

Hola Proves0c. Estem encantats que Viquinotícies haja atret la vostra atenció, i que vos hageu interessat en aprendre a contribuir en ella. No obstant, alguns dels enllaços que heu inclòs són susceptibles de ser considerats spam. Hauríeu de tenir en compte que l'objectiu d'este projecte és el de crear articles fiables i complets que tots puguen consultar. En aquest sentit, està desaconsellat incloure enllaços amb propòsits publicitaris, incloure enllaços que no amplien la informació continguda a l'article i incloure enllaços massius a un web específic.

Si voleu aprendre a contribuir a Viquinotícies, la zona de proves està a la vostra disposició per a totes les proves que desitgeu realitzar. Estem encantats de comptar amb vostè com a col·laborador del projecte; consulteu la pàgina sobre Viquinotícies i la nostra pàgina d'acollida per a més informació.

[mostra] [modifica] [refresca] Informació de la plantilla

Ús[modifica]

Aquesta plantilla s'usa sempre substituïda:

{{subst:Proves0c}}~~~~

Vegeu també[modifica]

En aquesta pàgina hi ha text copiat o derivat de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Plantilla:Modificacions_propagand%C3%ADstiques&oldid=12610839, i per tant es troba sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL.