Vés al contingut

L'Estat Islàmic ataca el consolat dels Estats Units a Arbela, Iraq

De Viquinotícies
Logotip del Combined Joint Task Force - Operation Inherent Resolve.

19 d'abril del 2015, Arbela
Divendres, un cotxe bomba, reivindicat per l'Estat Islàmic de l'Iraq i Síria (ISIS), va matar variant informes almenys a tres persones i va ferir almenys a cinc, possiblement incloent un ciutadà nord-americà, fora del consolat dels Estats Units a Arbela, Iraq. Segons el Departament d'Estat dels Estats Units no havia ferits al personal del consolat.

Segons la policia, després d'una petita explosió improvisada, un cotxe es va acostar al consolat, però va explotar sota del consolat quan van disparar contra el personal de seguretat. Van dir que els explosius semblen haver estat detonats per les persones a l'interior del cotxe, no pel foc.

Segons Reuters, fins que aquest incident havia hagut poca agressió de l'Estat Islàmic a Arbela des de novembre. Ankawa, prop del consolat, és de majoria cristiana. Pel que sembla l'explosió primària va tenir lloc aproximadament a les 17:40 hora local, quan el barri tenia molta activitat.

Dissabte, un atac reivindicat per l'Estat Islàmic a l'Afganistan va matar, segons els informes, almenys trenta-tres persones fora d'un banc important, que tenia una llarga cua de gent esperant per recollir els seus xecs de pagament.

Fonts[modifica]


avant Notícies d'ahir

Notícies de juny

Escriviu un article