Vés al contingut

El FIB 2014 s'acomiada fins a l'any que ve

De Viquinotícies


21 de juliol del 2014, Benicàssim

Batiste Safont

La vintena edició del Festival Internacional de Benicàssim es va acomiadar ahir amb grans concerts.

Els escocesos Travis oferiren una actuació repleta de temes coneguts i el cantant, Francis Healy, va interpretar el repertori de manera impecable. Poc després, va sorprendre l’espectacle desenfadat de M.I.A. amb una barreja de pop, rock, rap i música electrònica. En canvi, un estil totalment diferent és el que va mostrar Paolo Nutini, que va fascinar amb la seua veu i la banda que l'acompanyava.

The Presidents of the USA contagiaren simpatia des del primer moment i feren ballar els assistents amb temes com “Lump”, “Peaches” i la seua versió de “Video killed the Radio Star”. Destacables foren també les veus de Nina Nesbitt i Chlöe Howl, el regrés de The Charlatans després d'haver sigut caps de cartell en la primera edició del festival el 1995, i la música de Courteeners.

Per l’escenari Fibclub passaren l'indie rock dels primerencs The Academic, els francesos La Femme i el DJ Aldo Linares, un dels últims a tancar el FIB 2014, que ha destacat pel seu eclepticisme.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail
Viquinotícies
Viquinotícies
Aquest article o algunes parts d'ell són un reportatge original d'un viquireporter. Vegeu-ne la pàgina de discussió per a més detalls.
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: El FIB 2014 s'acomiada fins a l'any que ve