Vés al contingut

Viquinotícies:Editor

De Viquinotícies

Els editors són un tipus d'usuari que, entre les seves capacitats tècniques més importants es troba la de revisar edicions d'altres usuaris.

Capacitats tècniques[modifica]

Els usuaris que pertanyen al grup editors tenen la capacitat de:

  • Editar les pàgines protegides com «Bloqueu usuaris no registrats» (editsemiprotected)
  • Marcar revisions com a «comprovades» (review)
  • Modificar pàgines semiprotegides (autoconfirmed)
  • Que les edicions pròpies es marquin automàticament com a patrullades (autopatrol)
  • Que les edicions pròpies es marquin automàticament com a «comprovades» (autoreview)
  • Veure la llista de les pàgines no revisades (unreviewedpages)

Accés al permís[modifica]

Aquells usuaris que estiguin interessats en l'accés a aquesta eina l'hauran de fer una petició als administradors. Un cop feta la sol·licitud, un administrador examinarà la sol·licitud i decidirà si l'usuari li serà útil l'accés a aquesta eina, tenint en compte la quantitat de manteniment que realitza, antiguitat, etc. Si l'administrador considera que l'usuari compleix les condicions necessàries, procedirà a atorgar-li el permís.

Si la sol·licitud és rebutjada, l'usuari podrà realitzar una nova sol licitud després d'un temps prudent, quan es consideri que les raons que van motivar el rebuig han estat esmenades.

A més, qualsevol administrador pot concedir aquest dret, sense necessitat de sol·licitud prèvia, a usuaris en qui es confia.

Actualment hi ha 5 usuaris a Viquinotícies que tenen aquests drets d'editor.

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]

En aquesta pàgina hi ha text copiat o derivat de https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Viquip%C3%A8dia:Usuaris_autopatrullats&oldid=13580250 i https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Viquip%C3%A8dia:Reversors&oldid=12305394, i per tant es troba sota llicència CC-BY-SA-3.0 i/o GFDL.