Usuari Discussió:Joan301009

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De Viquinotícies

Benvinguda[modifica]

Benvingut/uda a Viquinotícies
Aquesta és una deliciosa tassa de cafè per ajudar-li a començar
Començant a contribuir
Com escriure un article
  1. Trieu un esdeveniment actual.
  2. Utilitzeu fonts fiables.
  3. Llegiu les fonts abans d'escriure la notícia usant les seves pròpies paraules. Trieu un títol únic abans d'iniciar.
  4. Seguiu l'estructura de Viquinotícies a editar articles, responent qui, què, on, quan, com i per què, resumit en un paràgraf introductori que tingui d'una a tres frases. En la seva totalitat, l'article ha d'estar compost per tres o més paràgrafs.

 Benvingut/uda, Joan301009! Gràcies per unir-se a Viquinotícies. Ens agradaria que es quedés i s'involucrés més. Per ajudar-li a començar a editar, tenim aquesta introducció. Hi ha moltes altres coses que pot fer en aquest projecte, però la seva essència són les notícies noves, actuals i escrites amb neutralitat.
Com més participi, més necessitarà conèixer les polítiques del projecte i participar en les discussions de la comunitat; per tant, guardi aquest missatge a aquesta pàgina per usar-lo com a referència, els enllaços que conté per aprendre més i que sigui útil si té problemes.

Tots els projectes Wikimedia tenen normes. Aquí hi ha les nostres.
Aquestes són les polítiques oficials del projecte. Podrien ser d'utilitat si en els seus primers passos en escriure articles si li notifiquen que no compleix alguna d'elles. Si això succeeix, no es desanimi, ja que tots vam ser novells en algun moment.

Aquestes normes i guies pretenen aconseguir que el contingut del projecte abast alts estàndards i compleixin les normes que la Fundació Wikimedia aplica a tots els seus projectes. Podria semblar que hi ha molt a llegir, però no ha de abastar tot d'una vegada ni conèixer-les totes abans de començar a contribuir.

Recordeu que cal que trobeu divertit contribuir en aquest projecte.

Principals normes
Llocs on anar, gent a qui conèixer
Els projectes Wikimedia operen gràcies a la seva comunitat. Encara escriure notícies és un treball molt més individual que escriure en Wikipedia, l'enciclopèdia lliure, és normal que les persones necessiten una mica d'ajuda amb coses com l'ortografia. Si una notícia no és molt antiga, vostè pot expandir-la, o si s'argumenta contra la seva verificabilitat, pot tractar de trobar més fonts i rescatar la notícia abans que es marqui per al seu esborrament.

Sempre es porten a terme discussions sobre com es podria millorar el lloc, i el seu comentari és valuós. Reviseu aquests enllaços per a veure on pot comentar sobre Viquinotícies.

Busqui ajuda i involúcrese
Escrigui el seu primer article en Viquinotícies!
Utilitzeu el següent quadre per a crear la seva primera notícia. Simplement escriviu un títol i premeu «Crea una pàgina». Després, comenci a redactar el text de la seva notícia en el quadre que apareixerà. Quan acabi, premeu "Desa la pàgina». Això és tot el que es requereix!

És recomanable que llegeixi la guia de creació d'articles abans d'iniciar. Reviseu també la llista d'articles creats recentment per comprovar que la notícia no s'hagi escrit encara.

 Bertrand GRONDIN  → (escriure)

Gràcies[modifica]

Hola,

Moltes gràcies per les teves contribucions. Estava feliç que contribuís aquí. Vaig haver de trebellar les dues darreres nits.-- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 16:47, 3 gen 2012 (CET)Respon[respon]

7 notícies ahir[modifica]

Hola,

Ahir, al vespre, no estava al canal i no vaig poder constestar-te. Estic feliç d'aquestes contribucions. -- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 06:45, 5 gen 2012 (CET)Respon[respon]

Manteniment[modifica]

Felicitats per la feinada que estàs fent arreglant categories i demés. Ara que hi he pensat, serà molt millor si re-engeguem el Viquinotícies amb tot el manteniment fet i tot correcte perquè així comencem des de 0  :-) --Davidpar (disc.) 22:51, 5 gen 2012 (CET)Respon[respon]

Nou vot[modifica]

Hola,

Podries donar un cop d'ull en aquesta secció de la cantina, per a l'activació d'Especial:Stabilization. Moltes gràcies. -- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 16:04, 26 jul 2012 (CEST)Respon[respon]

Hola. Podries mirar si les edicions que he fet als articles sobre el FIB 2014 ja podrien ser aprovades? Gràcies. --Millars (discussió) 11:58, 25 jul 2014 (CEST)Respon[respon]

Moltes gràcies. A veure si a poc a poc vaig fent més. --Millars (discussió) 18:37, 26 jul 2014 (CEST)Respon[respon]

Els vostres permisos avançats en ca.wikinews[modifica]

Hola. Una política pel que fa la supressió de "drets avançats" (administrador, buròcrata, etc.) va ser adoptada per consens de la comunitat el 2013. Segons aquesta política, els administradors estan revisant l'activitat en wikis sense política d'inactivitat.

Compleixes els criteris d'inactivitat (sense edicions i sense accions registrades durant 2 anys) en aquest wiki. Atès que aquest wiki, al nostre millor saber i entendre, no té el seu propi procés de revisió de drets, s'aplica el global.

Si voleu mantenir els vostres drets, caldria que informéssiu la comunitat del wiki sobre el qual els stewards us han enviat aquesta informació sobre la vostra inactivitat. Si la comunitat, després de dicutir-ho, vol que mantingueu els vostres drets, contacteu si us plau els stewards a m:Stewards' noticeboard, i enllaceu-hi la discussió a la comunitat local, on la comunitat expressi el seu desig de continuar mantenint els drets.

Si voleu renunciar als vostres drets, podeu contestar aquí o bé demanar la retirada dels drets a Meta.

Si no hi ha resposta després d'aproximadament un mes, els stewards procediran a retirar els vostres drets d'administrador i/o buròcrata. En casos ambigus, els stewards avaluaran les respostes i enviaran la decisió a la comunitat local per tal que la comentin i revisin. Si teniu alguna consulta, contacteu si us plau els stewards.

Vostre fidelment. --علاء (discussió) 11:31, 13 gen 2021 (CET)Respon[respon]

Hello, today your admin flag has been removed. Einsbor (discussió) 08:53, 15 feb 2021 (CET)Respon[respon]