Troben 61 cadàvers en crematori abandonat d'Acapulco, Mèxic

De Viquinotícies


8 de febrer del 2015, Acapulco
Almenys 61 cadàvers van ser trobats a l'interior d'un crematori abandonat ubicat a la perifèria d'Acapulco de Juárez, estat de Guerrero, al sud de Mèxic.

La Fiscalia General de l'Estat va informar que van ser veïns els que van reportar la mala olor provinent del crematori. Després de la denúncia, les autoritats van acudir al lloc i van retirar els cossos en vehicles del Servei Mèdic Forense.

Al matí, Miguel Ángel Godínez, fiscal de l'estat, va declarar: "trobem documentació a l'interior que ens permet obrir diverses línies d'investigació".

D'acord a Animal Político, que cita el diari Reforma, des de les 21 hores van començar els treballs en el lloc conegut com Crematorio Del Pacífico S.A de C.V., ubicat a la Colonia Navidad de Llano Largo a la carretera Cayacao-Puerto Marqués.

Es va informar que les restes humanes van ser trobades cobertes amb llençols blancs o amb òxid de calci. Inicialment, van ser trobats 40 cossos en una de les sales; els altres es van trobar en una segona sala.

Els veïns també van asseverar que el lloc porta almenys vuit mesos abandonat. Les autoritats tenen previst emetre un comunicat en les hores properes, però van anticipar que pel que sembla un dels cadàvers correspon a un menor i que cap estava mutilat.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail