Troben 17 fosses clandestines a Iguala, Guerrero

De Viquinotícies


22 de desembre del 2014, estat de Guerrero
Membres de la Unió de Pobles i Organitzacions de l'Estat de Guerrero (UPOEG) van informar de la troballa d'almenys 17 fosses clandestines a Iguala de la Independencia, estat de Guerrero, prop del lloc on van desaparèixer 43 estudiants de l'Escola Normal Rural de Ayotzinapa.

Miguel Ángel Jiménez Blanco, portaveu de la UPOEG, va assenyalar que es van trobar dos cossos i 17 fosses en una zona coneguda com Barranca del Tigre, on els elements de la Unió estan buscant més restes. Alhora, ha explicat que a l'àrea es troba el que podria ser "un campament utilitzat pel crim organitzat".

Aquest 13 de desembre, personal de la Procuradoría General de la República (PGR) va acudir a Cocula per a investigar la denúncia que veïns van realitzar sobre la troballa de restes humanes en diverses fosses. "Les fosses van ser trobades prop de la “Barranca del Tigre”, on fins i tot hi ha un arbre al qual se li va adaptar una escala perquè servís com a punt de vigilància del crim organitzat", ha indicat Jiménez Blanco.

Forenses de la PGR van extreure els cossos de dues persones no identificades que van ser traslladats a la ciutat de Mèxic per realitzar anàlisis. Després de la desaparició dels 43 joves, la UPOEG va iniciar una recerca en diverses zones d'Iguala i Cocula per a trobar el seu parador.

Notícies relacionades[modifica]

Més notícies relacionades amb la desaparició dels estudiants d'Ayotzinapa

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail