Troben 11 cossos incinerats i decapitats a Guerrero, Mèxic

De Viquinotícies


30 de novembre del 2014, Mèxic
Autoritats de l'estat de Guerrero van anunciar la troballa d'11 cossos, majoritàriament decapitats i calcinats, en una bretxa de terracería que comunica a Chilapa de Álvarez amb la població de Ayahualulco.

Tots els cossos són d'homes i es van trobar a un costat de la carretera, va revelar un funcionari que va sol·licitar mantenir l'anonimat a Associated Press (AP).

Els cadàvers van ser trobats hores després que es reportessin diversos tirotejos en l'àrea. La troballa es realitza dos mesos després que 43 joves estudiants desapareguessin a Iguala de la Independencia, també en l'estat de Guerrero.

“Aquest matí van ser trobats els cossos de 11 persones que a més de ser executades van ser decapitades i posteriorment algunes van ser incinerades”, ha declarat la font anònima a AP.

La font va assenyalar que els cadàvers no van ser incinerats totalment i que al costat d'ells va ser trobada una cartolina amb un missatge dirigit a un grup criminal conegut com "Los ardillos" que deia: "Ahí está, basura".

D'acord amb la policia estatal, els morts tenien entre 20 i 25 anys i presenten ferides d'armes de gran calibre.

Notícies relacionades[modifica]

Més notícies relacionades amb la desaparició dels estudiants d'Ayotzinapa

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail