La PGR confirma la mort d'un dels 43 desapareguts després de l'anàlisi de restes trobades a Cocula

De Viquinotícies


9 de desembre del 2014, Mèxic
El titular de la Procuradoría General de la República (PGR), Jesús Murillo Karam, va confirmar que l'Universitat d'Innsbruck a Àustria, va identificar a un dels 43 estudiants desapareguts entre les restes trobades a l'abocador municipal de Cocula. Murillo Karam va confirmar que es tracta d'Alexander Mora Venancio, fill d'Ezequiel Mora Chavez, "la mostra va donar resultats positius d'un bilió de vegades més probable en comparació amb un altre individu", ha informat 20 minutos.

En conferència de premsa, Murillo Karam va explicar que els anàlisis comparatius de l'Universitat d'Innsbruck van revelar que les restes trobades corresponen al fill d'Ezequiel Mora i va assenyalar que "la identificació positiva de l'ADN reforça la declaració exposada dels fets a Cocula".

Murillo Karam va destacar que les investigacions continuaran fins que els responsables dels actes "estiguin consignats amb certesa". Va afegir que al moment han estat detingudes 80 persones i va avançar que s'espera que s'emetin noves ordres d'aprehensió en els pròxims dies.

Notícies relacionades[modifica]

Més notícies relacionades amb la desaparició dels estudiants d'Ayotzinapa

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail