Kim Jong-un reapareix en un esdeveniment a Corea del Nord després d'un mes sense notícies del líder nord-coreà

De Viquinotícies
Bandera del Partit del Treball de Corea del Nord.

14 d'octubre del 2014, Corea del Nord

El mandatari de Corea del Nord, Kim Jong-un va reaparèixer en un acte públic després d'un mes sense notícies d'ell als mitjans locals.

El Líder Suprem de Corea del Nord va reaparèixer als mitjans nord-coreans després d'un mes d'especulacions dels mitjans internacionals a causa de que l'agència oficialista KCNA, no havia mostrat imatges recents del mandatari. Així mateix, els mitjans sud-coreans ja especulaven que Jong-un estava fora de la vida pública a causa de problemes de columna per les postures que adquireix el líder nord-coreà.

No obstant això, en imatges difoses per KCNA, el líder de Corea del Nord es trobava inaugurant un nou complex habitacional per als científics que treballen en la tecnologia satélital del país, el que clarament va aclarir els dubtes de l'estat de salut de Kim Jong-un. Durant la seva absència, el líder es va perdre l'aniversari del Partit dels Treballadors -principal i única força política del país-, sent interpretada com una senyal d'un deteriorament de l'estat de salut del mandatari.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail