Vés al contingut

Justicia Fiscal

De Viquinotícies

5 de febrer del 2008, Cunit, Baix Penedès, Països Catalans

Es lamenta un jove de L'Hospitalet de Llobregat de la pujada previsible planejada per l'Ajuntament del municipi de Cunit on va decidir establir la seva residència refugiant-se de les restriccions del seu d'origen.

El que no sabia es que l'especulació depredadora el perseguiria fins a sota de les pedres, estenent-se per tot arreu. I això en aquest cas es reflexa en els increments encarregats per l'Ajuntament mitjançant un estudi amb un cost d'un milió d'euros. Ni de lluny la sinergètica inherent a les esferes Consistorials.

La dinàmica derivada en molt bona part de la falta de sostenibilitat de l'economia basada en la construcció i el comerç intern, i que es viu actualment fins en l'escala local, ha de fer reflexionar els motius pels quals els gestors en qui em delegat la direcció, ens han portat a una situació d'estancament i incertesa en la que ja no es possible avançar a la babalà.

Aquest rebuig de la ciutadania ha quedat reflectit nombroses vegades en multitudinàries manifestacions de diferents agrupacions civils del municipi que han liderat marxes en oposició a la irracionalitat del pervers ens Consistorial davant la opinió general.

Finalment agrupacions de veïns faran front a l'Ajuntament davant dels Tribunals de Justícia, sufragant doblement els costos, ja que amb impostos paguen el gabinet jurídic municipal i directament hauran d'assumir la despesa de la defensa dels seus legítims interessos.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail