Vés al contingut

Accident ferroviari a Sant Boi de Llobregat

De Viquinotícies

16 de maig del 2022, Sant Boi de Llobregat
Un xoc entre dos trens que circulaven per la línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va provocar el descarrilament d'un tren de passatgers i la mort del seu conductor, i va causar 86 ferits. L'accident va tenir lloc a Sant Boi de Llobregat el 16 de maig de 2022 a la tarda, quan el tercer comboi d'un tren de mercaderies, que circulava en sentit contrari, va descarrilar en una corba de les proximitats de l'estació de FGC. El tren de passatgers va col·lidir contra el vagó descarrilat, que anava carregat de potassa, i que es dirigia al port de Barcelona.

L'accident va causar el tall del servei de la línia ferroviària al tram comprès entre Sant Boi i Molí Nou, així com també la carretera BV-2002, que havia estat tallada per tal de facilitar l'accés dels equips d'emergència i la grua encarregada de retirar el comboi descarrilat. L'endemà ja s'avia reobert la carretera, però el restabliment complet de la línia de ferrocarril no s'havia fet efectiu.

Els Mossos d'Esquadra van recuperar les caixes negres dels dos trens i van procedir a investigar-les, i la investigació de les causes de l'accident va recaure en el Jutjat d'Instrucció número 5 de Sant Boi.

Fonts

[modifica]


avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article