Investiguen policies per l'assassinat de tres germans nord-americans a Mèxic

De Viquinotícies


3 de novembre del 2014, Mèxic
Policies de la ciutat mexicana de Matamoros, Tamaulipas, estan sent investigats per la mort de tres germans, van informar les autoritats mexicanes.

Els tres germans Alvarado Rivera, originaris dels Estats Units, van ser trobats morts dimecres passat. Els cadàvers presentaven empremtes de tortura, un tret al cap i estaven lligats de peus i mans.

Els pares van assenyalar que els germans Alvarado Rivera, d'acord a testimonis, van ser segrestats per policies identificats com a membres de l'unitat d'elit Hèrcules.

La fiscalia de l'estat va assenyalar que divendres es van presentar a declarar nou agents d'aquesta unitat, que podrien estar implicats en el segrest i assassinat, dut a terme a mitjans d'octubre.

Així mateix, van ser cridats a declarar el cap del grup i el secretari de seguretat pública local. “Tots van ser citats com a part de les investigacions”, va assegurar la fiscalia.

“Aplicarem tota la força de la llei i la tolerància zero”, va declarar Egidio Torre Cantú, governador de Tamaulipas.

Per la seva banda, l'ambaixada nord-americana a ciutat de Mèxic va aclarir que: “Podem confirmar la mort dels ciutadans nord-americans Érica, Alex, i José Ángel Alvarado prop de Matamoros, Mèxic.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail