Govern de Xile informa que encara falten 92 mil voluntaris per al Cens 2017

De Viquinotícies

11 de març del 2017

En una conferència de premsa, la directora de l'Institut Nacional d'Estadístiques (INE), Ximena Clark, va informar que al 28 de febrer s'havien inscrit més de 407 mil persones com a voluntàries per a realitzar el proper cens de població i habitatge a Xile, programat per el 19 d'abril.

Dins dels nombres, hi ha una majoria de dones voluntàries (62% del total). Malgrat el gran nombre informat, el ministre d'Economia, Luis Felipe Céspedes, ha indicat que encara cal seguir motivant la inscripció voluntària de censistas, ja que encara falten més de 92 mil voluntaris per arribar a un nombre òptim de censistas.

El cens de 2017 ve a reemplaçar les dades obtingudes en el cens de 2012, el qual va ser catalogat com a invàlid a causa de problemes amb la recol·lecció de dades.

Fonts[modifica]

CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Gobierno de Chile informa que aún faltan 92 mil voluntarios para el Censo 2017» (castellà) en la seva versió del 7 de març del 2017.

avant Notícies d'ahir

Notícies d'abril

Escriviu un article