Vés al contingut

Consell Nacional de Televisió de Xile multa a TVN per pronòstic de vident brasiler

De Viquinotícies

20 de març del 2017

El Consell Nacional de Televisió (CNTV) va cursar una multa de 250 unitats tributàries mensuals (aprox, 11 milions de pesos xilens; 16.600 USD) per difondre els presagis del vident brasiler "Carlinhos" al programa matinal "Muy Buenos Días".

En el presagi, difós el 26 de desembre de 2016, el vident va vaticinar un mega terratrèmol que deixaria, almenys 500 mil morts i el caos al país per aquest desastre. Davant d'aquest escenari, l'organisme regulador de continguts de la televisió xilena va rebre prop de 170 denúncies per fer una crida al pànic i culpar els periodistes i conductors el programa per no indagar més en les suposades visions del brasiler.

Aquesta multa es va cursar tot que la mateixa estació televisiva va emetre, dos dies després, un comunicat llegit per un dels conductors de l'espai matinal demanant disculpes per les paraules de l'entrevistat.

Fonts[modifica]

CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Consejo Nacional de Televisión de Chile multa a TVN por pronóstico de vidente brasileño» (castellà) en la seva versió del 17 de març del 2017.

avant Notícies d'ahir

Notícies de juny

Escriviu un article