Vés al contingut

Algemesí celebra les festes de la Mare de Déu de la Salut

De Viquinotícies


8 de setembre del 2012, Algemesí
“Algemesí viu les festes de la Mare de Déu de la Salut, declarades Patromoni de la Humanitat per part de la UNESCO. Ahir al vespre es va fer la primera torre de la Muixeranga, l'Alta 6, a la plaça Major, i es va fer la Processió de les Promeses. Avui és el dia central de les festes; al matí s'ha fet la segona de les processons, la Processoneta del Matí, que ha sortit de la Capella de la Troballa fins arribar a la plaça Major on s'ha viscut un dels actes centrals d'aquestes processons: el triple intent d'entrada de la imatge de la Mare de Déu.

La tercera de les processons és la Processó de Volta General que recorre el nucli antic. Als balls s'uneixen els personatges bíblics. La processó començarà a les 19.30 i finalitzarà a les dues de la matinada amb l'entrada final de la imatge de la Mare de Déu a la basílica.

En directe

[modifica]

Enguany les festes disposen d'una nova web en què es pot seguir en directe i en tot moment els actes més destacats. Festesalgemesi.com, impulsada per l’associació l’Ullal Cultural d’Algemesí i Més Algemesí, el recorregut de les tres processons. En aquesta web es poden seguir en directe els actes a la plaça Major.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail