Vés al contingut

Viquinotícies entrevista a Germán Bratschi, esportista i motociclista

De Viquinotícies

20 de febrer del 2023, Uruguai

Segells de Moldàvia el 2015.
Wikimedia Commons

Viquinotícies entrevista a Germán Bratschi, esportista i motociclista uruguaià. Bratschi competeix amb motocròs i supercross; compartint aquesta passió amb el seu pare Fabián Bratschi, el seu oncle Rafael Bratschi i el seu germà Alfonso Bratschi.

Viquinotícies ¿Amb qui comparteixes la teva afició al MX?

Sempre vaig entrenar i vaig practicar el motociclisme amb el meu germà, ens vam portar un any i mig de diferència d'edat. Quan jo ascendia de categoria, a l'any el sempre m'aconseguia a la categoria.

Viquinotícies ¿Qui t'han acompanyat pel teu camí?

La meva primera moto amb què vaig competir me la va regalar el meu avi, el suport de la meva família i molts sponsor és fonamental en aquest esport. Entrenem amb pilots que fan que un millori, que coneixen l'esport. Encara que també són Husqvarna Uruguai, Motul, Rinaldi, American Dream, 100% Uruguai, Okinoi, BM Motopartes, les marques que fan possible que continuï entrenant.

Viquinotícies ¿Vas obtenir diversos guardons?

Sí, em dóna molta felicitat i estic content amb el Premi Charrúa, és per a mi un reconeixement a l'esforç de tot allò aconseguit a Uruguai i internacionalment. També estic feliç per haver quedat tercer al Campionat Supercross Argentí, per mi és una molt bona posició. Vaig guanyar la primera data, d'una competència molt parella, amb grans pilots de tot Llatinoamèrica.

Viquinotícies ¿Quin missatge li agradaria donar a qualsevol que volgués participar en una disciplina motoritzada?

Si volen competir els recomano fer el que vam fer amb el meu germà, va ser entrenar molt i amb persones que sàpiguen esport. Nosaltres ens formem amb el brasiler “Machito” Humberto Martín, l'argentí “Chino” Freeytes i amb l'uruguaià Maycon Rotta, ells coneixen l'esport, la tècnica i així, un de sol millora. A l'entrenament, afegint-hi esforç i ganes s'obtenen resultats.

Fonts[modifica]

avant Notícies d'ahir

Notícies de juny

Escriviu un article

Viquinotícies
Viquinotícies
Aquest article o algunes parts d'ell són un reportatge original d'un viquireporter. Vegeu-ne la pàgina de discussió per a més detalls.
CC-BY
Aquest article, o una part, prové d'una traducció de l'article sota llicència CC-BY-2.5 i/o GFDL: «Wikinoticias entrevista a Germán Bratschi, violinista y planificador musical» (castellà) .