Vés al contingut

Viquinotícies:Categorització

De Viquinotícies
Ajuda de Viquinotícies
Primers passos
Ajuda general
Drecera:
VN:CAT

Tots (o gairebé tots) els continguts de Viquinotícies estan categoritzats, és a dir, pertanyen a una categoria. Per tant, la categorització és una part fonamental de Viquinotícies.

Totes les categories estan categoritzades (de manera directa o indirecta) a la categoria principal. Allà hi ha dues subcategories: Notícies on hi ha totes les notícies i les seves categories; i Viquinotícies on hi ha altres pàgines com ajuda, directrius, plantilles... i les seves categories.

Categories de notícies[modifica]

Per afegir categories a una notícia s'ha de posar [[Categoria:nom de la categoria]]. A cada notícia s'ha de posar diferents tipus de categories:

  • Data: si es posa el crèdit es posa automàticament
  • Lloc: s'han de posar tant les categories concretes com les més generals, per exemple si és un esdeveniment que ha passat a Barcelona s'ha de posar: [[Categoria:Barcelona]][[Categoria:Barcelonès]][[Categoria:Província de Barcelona]][[Categoria:Catalunya]][[Categoria:Països Catalans]][[Categoria:Europa]][[Categoria:Espanya]]. Si la notícies és internacional simplement es posa [[Categoria:Món]]
  • Tema: s'han de posar tant les categories concretes com les més generals, per exemple si és un esdeveniment sobre el Barça de futbol s'ha de posar: [[Categoria:Esports]][[Categoria:Futbol]][[Categoria:Futbol Club Barcelona]]. Si la notícia no està relacionada amb cap categoria es posa [[Categoria:A la babalà]]

Categories de data[modifica]

Les categories de data estan dintre de la categoria de Notícies per data.

Vegeu també[modifica]