Usuari Discussió:Pepetps

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De Viquinotícies

Terratrèmol de Java

Som uns cracks! Hem publicat la mateixa notícia alhora!--SMP 21:27, 27 mai 2006 (UTC)

Ja ho estic fent, i en el teu titular, que m'agrada més.--SMP 21:31, 27 mai 2006 (UTC)

Monobook

Quin navegador empres?--SMP 17:35, 4 jun 2006 (UTC)

Prem CTRL+SHIFT+R en teoria hauria de funcionar. Jo ja veig les discussions en groc! hahaha--SMP 17:37, 4 jun 2006 (UTC)

Últims canvis al mediawiki

No calia que els fessis. Aquesta wiki té desactivada l'opció de càrrega. Mira't Especial:Upload.--SMP 20:49, 14 jun 2006 (UTC)

Plantilla de Notícies destacades

Entesos, desconeixia aquest fet. No es tornarà a repetir. Un dubte, la secció d'actualitat a la portada de la Viquipèdia també segueix aquest criteri? --Jove 10:44, 18 set 2006 (UTC)

Dates

En Manlleus m'ha comentat que les dates haurien de ser en format dia+de+mes+de+any en comptes de +dia+de+mes+del+any. En cas que fos cert caldria un bot. T'aviso perquè sembla que nosaltres tres som els únics usuaris actius a les Viquinotícies i potser t'interessarà. Si ho creus convenient ho pots posar a la Cantina.--Aljullu 19:49, 27 febr 2007 (CET)

En quant a com s'usa el bot, extret de Usuari Discussió:Aljullu, en SMP o n'Albertsab (que són administradors d'aquest projecte) sí que el saben fer anar; són usuaris registrats a l'AWB de la Viquipèdia. A més SMP pot assignar i esborrar bots a les Viquinotícies, ja que n'és buròcrata.--Iradigalesc 18:26, 7 març 2007 (CET)[respon]

Can you see my request for bot flag in the following page ? Thanks. --Grondin 14:55, 9 maig 2009 (CEST)[respon]

L'Oratge

Hola,

estic revisant Usuari:Joancreus/Nova portada2 per a millorar la portada. I voldria qüestionar-te si no seria millor que ho actualitzés un bot des de [1]? --Davidpar 20:29, 18 oct 2009 (CEST)[respon]

Bot flag request

Hello Pepetps. Can you have a look at Viquinotícies:La_cantina#Bot_Flag_for_Mjbmrbot? They've requested the flag at meta but if you could set it locally it would be better. Thanks, Dferg 12:01, 4 des 2010 (CET)[respon]

Nou vot

Hola,

Podries donar un cop d'ull en aquesta secció de la cantina, per a l'activació d'Especial:Stabilization. Moltes gràcies.-- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 16:10, 26 jul 2012 (CEST)[respon]

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 14:57, 3 maig 2013 (CEST)[respon]

El teu estat com a administrador

Hola. Sóc un steward. Recentment s'ha adoptat per consens comunitari una nova política relacionada amb la retirada de permisos avançats (administrador, buròcrata, etc). D'acord amb aquesta política, els stewards estan revisant l'activitat dels administradors en wikis sense una política d'inactivitat.

Reuneixes els criteris d'inactivitat (cap edició i cap acció administrativa en dos anys) a cawikinews, on ets administrador et buròcrata. Com que cawikinews no té un procés propi de revisió de l'activitat d'administradors, s'aplica el procediment global.

Si vols mantenir els teus permisos, hauries de notificar a la teva comunitat que els stewards t'han enviat informació sobre la teva inactivitat per discutir el tema. Després de la decisió de la comunitat, si aquesta desitja que mantinguis els teus drets, per favor contacta als stewards a m:Stewards' noticeboard i enllaça la discussió local, on s'expressi el desig que conservis els permisos i es demostri una necessitat de mantenir-los.

Els stewards avaluarem les respostes. Si no hi ha resposta després d'un mes aproximadament, procedirem a retirar els teus permisos administratius. En cas de dubte, avaluarem les respostes i deixarem la decisió a la comunitat local per al seu comentari i revisió. Si tens alguna pregunta, contacta'ns a m:Stewards' noticeboard.

Salutacions cordials, QuiteUnusual (discussió) 23:50, 4 gen 2014 (CET)[respon]