Vés al contingut

Twitter permet la reproducció de música gràcies a Audio Card

De Viquinotícies

17 d'octubre del 2014, Twitter
La xarxa social de missatgeria sorprèn al poder reproduir música directament des de l'aplicació mòbil amb les targetes d'àudio o Audio Card.

El gegant d'internet, Twitter, va anunciar que va començar a oferir compatibilitat amb els serveis que utilitzin Audio Card perquè els seus usuaris puguin escoltar música que es comparteix a les seves línies de temps, i deixar-les en reproducció en segon pla mentre segueix revisant l'informació que li arribi al dispositiu mòbil.

En una primera etapa, l'única plataforma que suporta aquesta forma de distribució musical és SoundCloud, però s'espera que en un futur pròxim s'incloguin més plataformes. Així mateix, aquesta opció es troba disponible només per a les plataformes iOS i Android.

A finals de l'any passat, Twitter va ensamblar un servei de Twitter Music que va fracassar a causa de que no va aconseguir reunir una massa crítica d'usuaris, per la qual cosa els especialistes estan expectants en aquest nou intent de Twitter per aconseguir un nínxol musical al ciberespai.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail