Vés al contingut

Rovio no reté els seus clients i acomiadarà el 37% dels seus treballadors a finals de 2015

De Viquinotícies

28 d'agost del 2015
L'empresa creadora de la popular saga Angry Birds, Rovio Entertainment, no està passant bons dies i diverses fonts indiquen que pròximament seran acomiadats prop de 260 empleats, que representen prop del 37% dels seus treballadors, amb la finalitat de simplificar el negoci i convertir-lo en alguna cosa més rendible, després de l'anunci dels mals resultats obtinguts per la companyia en els últims anys.

L'empresa està intentant reviure el seu joc amb el llançament d'una nova versió (Angry Birds 2), a més dels ingressos generats per la venda de la franquícia a diverses marques i productes on els ocells ataquen als porcs, com Angry Birds Star Wars. A més, fonts de la companyia preveuen que el llançament de la seva pel·lícula The Angry Birds Movie, projectada per al proper any, podria millorar el difícil panorama econòmic que travessa la companyia finlandesa.

“Calen canvis fonamentals per garantir que Rovio té èxit en les seves ambicions globals de ser l'empresa líder de l'entreteniment, amb els jocs per a mòbils en el seu cor.” — Pekka Rantala , CEO de Rovio

Fonts[modifica]


avant Notícies d'ahir

Notícies de juny

Escriviu un article