Romain Lannuzel segueix desparegut sis anys després

De Viquinotícies

27 de novembre del 2013, Barcelona
Romain Lannuzel desaparegué el 13 de novembre de 2007. Romain era un universitari francès que estudiava anglès gràcies a una beca Erasmus a la Universitat Autònoma de Barcelona. Era de Lampaul Guimiliau, un poble de la Bretanya, tenia 20 anys d'edat quan va desaparèixer i avui dia encara no se sap res sobre el seu parador. L'última pista sobre Romain fou a la sortida de metro de l'estació de Provença dels Ferrocarrils catalans, tot i que aquest fet no garanteix que hagi desaparegut en la mateixa capital catalana.

Una setmana abans de la seva desaparició va parlar amb Mireille Lannuzel, la seva mare, qui defineix al seu fill com un jove "dinàmic i comunicatiu i molt equil·librat". El dia abans de la seva desaparició, ambdós van tenir contacte per correu electrònic. Romain vivia amb uns companys de lloguer en un pis a Sants i anava a canviar-se a un de Sabadell per viure, d'aquesta manera, més a prop de la Universitat. Se sap que Romain va fer una trucada als seus companys de lloguer de Sants en la qual els hi va comunicar.

Els Mossos d'Esquadra i la Gendarmeria francesa han ajudat des de llavors en aquest cas però tots els esforços han resultat inútils, donat que no han trobat cap pista que ajudi a trobar a Romain ni de com va desaparèixer. Des de la seva desaparició, la família ha col·locat nombrosos cartells per la Universitat Autònoma, Barcelona i Sabadell per si alguna persona reconeix haver-lo vist o sap alguna cosa d'ell. També s'han organitzat mobilitzacions en el seu poble en la seva memòria.

Vegeu també[modifica]

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail