Plantilla:Ordre notícies

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

29 de març del 2021
Torneig de les Sis Nacions 2021: Escòcia dona el títol al País de Gal·les Rugbi

Rugbi
Aquest cap de setmana, es jugarà l'únic partit ajornat de la quarta jornada del Torneig de les Sis Nacions. En aquesta ocasió, Escòcia ha derrotat França en els últims minuts del partit. Els escocesos donen el títol de campió al País de Gal·les. Pel que fa als francesos, és una cruel desil·lusió per què han llur destí entre llurs mans. Poden guanyar la copa sobre una victòria amb més de 20 punts i el punt de bonificació ofensiu. Acaben al segon lloc de la classificació.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més20 de març del 2021
Torneig de les Sis Nacions 2021: els resultats de la cinquena jornada Rugbi

Pilota de rugbi
Aquest cap de setmana, s'ha jugat la cinquena jornada del Torneig de les Sis Nacions. El País de Gal·les ha mancat de poc el Gran Slam, derrota per França en els últims minuts del partit. Els francesos poden esperar la victòria en aquest Torneig el cap de setmana vinent enfront Escòcia.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més22 de març del 2021
Viquinotícies entrevista a Daniel Baldi, entrenador i escriptor Cultura

Daniel Baldi

Viquinotícies va entrevistar Daniel Baldi, esportista, futbolista, entrenador i escriptor uruguaià. Autor de diversos llibres, comparteix la seva opinió sobre de la complementarietat entre els esports d'alt rendiment i els estudis. Pensa que “la persona que llegeix és una persona que millora en diversos aspectes; vocabulari, imaginació i seguretat” i suggereix “llegir el que a un li agrada”.

Wikinews waves Left.pngViquinotíciesWikinews waves Right.png ¿Com va descobrir vostè que volia dedicar-se a les lletres i els llibres?

En el meu primer any de liceu vaig llegir El senyor dels Anells de Tolkien, i em vaig dir: Si aquest escriptor va aconseguir escriure totes aquestes coses, jo he de tenir alguna cosa dins meu. Mai vaig arribar a escriure res com Tolkien, sóc bastant més dolent que ell. Però va ser gràcies a la seva obra que em vaig posar a escriure contes i recentment en quart any de secundària, després de moltíssim esforç, vaig aconseguir escriure la meva primera novel·la, "El desafiament de la muntanya".
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir mésEditeu l'ordre de visualització


[mostra] [modifica] [refresca]Template-info.svg Informació de la plantilla

Ús

Els números indiquen l'ordre d'aparició de les plantilles començant per {{Titular [nombre]}}

Quan voleu posar una notícia destacada, de primer feu servir la darrera destacada a baix, i de pressa vostre notícia apareixerà a dalt de la llista.