Plantilla:Ordre notícies

De Viquinotícies
Dreceres ràpides: navegació, Recerca

26 de gener del 2017
Diversos incendis forestals afecten la zona central de Xile Titular

Helicòpter combatent incendi forestal a sector dels Tarongers, als afores de Curacaví —regió Metropolitana—

Durant diversos dies, diversos incendis forestals han afectat diverses regions de la zona central de Xile i que han mantingut mobilitzades a diverses companyies de bombers i brigadistes de la Corporación Nacional Forestal (CONAF) al llarg del país.

Les regions Metropolitana, O'Higgins, Maule y Bío-Bío són les que s'han vist afectades; sent la zona de Pencahue a la regió d'O'Higgins la més afectada per aquests sinistres que han consumit més de 150 mil hectàrees.

El 99% de la majoria dels incendis forestals han estat causats per la mà humana, en tant, les altes temperatures, la baixa humitat i els forts vents en algunes zones han dificultat el combat dels sinistres. El Govern de Xile va decretar zona de catàstrofe i en altres zona d'excepció. Addicionalment s'ha sol·licitat ajuda d'altres països amb recursos aeris i brigadistes experimentats per intentar facilitar la tasca d'extinció dels incendis.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més21 de gener del 2017
Donald Trump va assumir com el nou president dels Estats Units Política

Donald Trump

Aquest divendres, Donald Trump va assumir formalment com el 45° President dels Estats Units en una cerimònia des de l'capitoli a Washington D.C.

La cerimònia va comptar amb la presència de diversos expresidents del país nord-americà com Jimmy Carter, George Bush i Bill Clinton; a més, també va assistir l'excandidata Hillary Clinton.

Donald Trump amb la seva dona Melania Trump van ser calorosament rebuts pel president sortint Barack Obama i la primera dama Michelle Obama a la catifa vermella del capitoli. A les 12:00 hora local (17:00 GMT), el jutge John G. Roberts va ser l'encarregat de jurar com a nou President dels Estats Units a Donald Trump juntament amb el Vicepresident Mike Pence davant la bíblia d'Abraham Lincoln (com és tradicional) i la seva pròpia bíblia que la seva mare li havia regalat.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més17 de gener del 2017
Theresa May exposa el seu pla per sortir de la Unió Europea Política i conflictes

Theresa May exposa el seu pla per sortir de la Unió Europea

El dia d'avui la primera ministra britànica, Theresa May, va presentar el seu pla perquè Regne Unit surti de la Unió Europea. La primera ministra optaria per un Brexit "dur" en comptes d'un Brexit "suau" en el qual la Gran Bretanya hauria conservat alguns beneficis i obligacions dins de la UE.

Theresa May va exposar un pla de 12 punts. Gran Bretanya no es mantindrà dins el mercat únic de la Unió Europea ja que s'havia exigit que s'hauria de mantenir la llibertat de circulació de persones.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir mésEditeu l'ordre de visualització


[mostra] [modifica] [refresca]Template-info.svg Informació de la plantilla

Ús

Els números indiquen l'ordre d'aparició de les plantilles començant per {{Titular [nombre]}}

Quan voleu posar una notícia destacada, de primer feu servir la darrera destacada a baix, i de pressa vostre notícia apareixerà a dalt de la llista.