Plantilla:Ordre notícies

De Viquinotícies
Salta a: navegació, Recerca

23 de setembre del 2017
Manifestants protesten contra la detenció d'autoritats catalanes Dret

Manifestació independentista el 20 de setembre

Els manifestants protestaven contra la detenció de d'autoritats catalanes per part de les autoritats espanyoles, exigint la independència de Catalunya i l'alliberament dels detinguts.

Després de la notícia que 14 autoritats calalanes que organitzaven el referèndum d'autodeterminació de Catalunya havien estat detingudes, desenes de milers de manifestants es van reunir el passt dijous (21), on sis polítics locals estaven encara sota custòdia policial a Barcelona.

Al migdia es van reunir davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més20 de setembre del 2017
Almenys 14 detinguts pel referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya Dret

Operació Anubis a la Conselleria d'Economia

Diverses informacions de premsa indiquen que la Guàrdia Civil ha detingut entre 12 i 14 persones vinculades amb el proper referèndum independentista de Catalunya.

L'ordre de detenció dels funcionaris de la Generalitat s'emmarca en la judicialització del procés portat pel govern espanyol i que busca frenar el referèndum del proper 1 d'octubre, el qual consultarà els ciutadans de Catalunya si s'inicia un procés de secessió per separar-se d'Espanya i formar un país independent.

Entre els detinguts es troben funcionaris d'alts càrrecs dins del govern català, així com alguns empresaris que tenien en el seu poder material electoral per al referèndum. Al moment de les detencions, alguns manifestants es van convocar als afores de la seu d'economia del govern català per protestar contra l'accionar de la Guàrdia Civil.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir més13 d'agost del 2017
França: mor el professor René Chapus Necrologia

Universite de Paris - Faculte de Droit.jpg
René Chapus professor emèrit de la Universitat parisenc Panthéon-Assas (París II), especialitzat en el dret públic (especialment el dret administratiu), va morir el 28 de juliol passat, a l'edat de 92 anys. L'anunci de la defunció va ser difós a la pàgina Web del rotatiu Le Monde, l'11 d'agost passat. Va ser també un investigador en el seu seu domini de predilecció et va escriure unes quantes obres: Dret del Contenciós administratiu o encara el Dret administratiu General. Aquests llibres foren la bíblia del dret públic per molts estudiants i juristes. Fou freqüent que els jutges van fer-hi referències per a l'argumentació de les seves conclusions en les decisions dels tribunals. Les seves obres van ser esquitxades amb paraules humorístiques quan comentava algunes sentencies de justícia.
[Modifica] - Crèdit de l'imatge → Llegir mésEditeu l'ordre de visualització


[mostra] [modifica] [refresca]Template-info.svg Informació de la plantilla

Ús

Els números indiquen l'ordre d'aparició de les plantilles començant per {{Titular [nombre]}}

Quan voleu posar una notícia destacada, de primer feu servir la darrera destacada a baix, i de pressa vostre notícia apareixerà a dalt de la llista.