Vés al contingut

Perpinyà: una guarderia reubicada a causa de múltiples incidents

De Viquinotícies


31 de juliol del 2014, Catalunya del Nord
L'ajuntament de Perpinyà ha decidit tancar la guarderia dels HLM de la Cité de les Balears, després que els seus treballadors hagin patit insults i que s'hagin produït diversos incidents amb els veïns d'aquests HLM.

El centre, que acull una trentena de nens, està gestionat per l'associació Les Francas i van demanar al batlle de Perpinyà que els donessin uns altres locals, per poder treballar amb més tranquil·litat i sense patir els assetjaments que han patir en aquest centre. En diverses ocasions durant el mes de juliol, els residents de la cité Illes Balears han provocat a les animadores d'aquest centre situat al peu d'un dels edificis d'aquesta. Insults, comentaris despectius sobre la seua vestimenta, comentaris sexistes, provocacions de tota mena, tot davant dels nens i de vegades dels seus pares. Fins i tot, la setmana passada, un home va aconseguir entrar a la guarderia.

Aquests incidents són causats per una minoria de persones en una zona on viuen molts musulmans. Durant el Ramadà, ha vegades, l'ambient s'escalfa una mica més fàcilment. Però aquests incidents s'han tornat insuportables per l'associació que no vol que els nens siguin testimonis d'aquests incidents. Per això han demanat a l'ajuntament uns nous locals on prosseguir amb la seua labor. L'ajuntament ha accedit a les seues demandes i ara la guarderia es troba a l'escola Édouard Herriot, al barri de Sant Martí, on aquesta associació ja te una guarderia.


Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail