Perpinyà: fracàs dels camions del trasllat i tancament de TV3

De Viquinotícies


31 de maig del 2013, Perpinyà
Després de l'ocupació d'ahir, davant la incertesa i imprecisió de les respostes i tement un cop de força, la Mateixa Federació representant més de 60 entitats nord catalanes[1] havia cridat a anar, aquest matí i tot el dia, davant la seu de la corresponsalia de TV3 a Catalunya Nord… i ben fet!

Perquè han arribat 2 camions i 4 persones (no una empresa privada, totes de TV3) amb la intenció de treure'n tot el material tècnic. Després de nombrosos intents d'accedir al pis, amb les claus a les mans que els havia donat el propietari per que puguessin fer-ho, els camions i persones han marxat a les 16.25 sense haver pogut aconseguir-ho. Els presents han decidit, una mitja hora després, confiar que no era cap trampa perquè, justament, no era una empresa privada sinó vehicles de TV3 mateixa… A veure si…

Les persones presents, totes membres d'entitats nord-catalanes, acompanyades d'alguns elegits com per exemple Marcel Mateu, encarregat dels afers catalans al Consell General ( no hi ha que oblidar, que el Consell General va signar un conveni amb TV3 fa uns mesos) i Jaume Roure, Vicepresident de l'Aglomeració Perpinyà – Mediterrània van quedar a les portes de la delegació de TV3 fins a les 18h. Vilaweb Catalunya Nord també va formar part d'aquesta manifestació, tant a la Casa de la Generalitat, com ahir a les portes de la delegació.

Notes

Vegeu també[modifica]

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail