Vés al contingut

Perpinyà: 113 llars sense gas natural des de dijous passat

De Viquinotícies


30 d'abril del 2014, Catalunya del Nord
Des del passat dijous, 113 llars del barri de Sant Mateu, a Perpinyà, no tenen servei de gas natural a les seues cases, degut a una avaria en la distribució d'aquest.

Després d'haver assenyalat a la companyia GRDF els problemes en la seva recepció de gas a les seves cases, els operaris d'aquest van començar a investigar. Van trobar que hi havia una infiltració d'aigua, en l'indret del subministrament del gas cap a les llars. Els operaris van tenir de tallar aquest, i van avisar tant a Veolia com a l'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània.

Els operaris de GRDF van tallar el subministrament de gas ja que, malgrat que havien evacuat l'aigua, aquesta continuava brollant, cosa que els va forçar a continuar amb la seva investigació per saber d'on procedeix. Per raons de seguretat, es va tallar el subministrament, deixant 113 llars sense gas.

Diversos quilòmetres de xarxa han de ser controlats, carrer per carrer, per tal de determinar i d'aïllar l'indret exacte on l'aigua penetra a la xarxa. Mentre no sigui definit, les reparacions no podran arrencar i l'alimentació en gas no podrà ser restablerta.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail