Vés al contingut

Pasqua de Resurrecció de 2013: el Papa Francesc crida a la pau durant la benedicció Urbi et Orbi

De Viquinotícies
Papa Francesc


1 d'abril del 2013, Catalunya
El Papa Francesc va celebrar ahir per primera vegada la Pasqua de Resurrecció i va pronunciar el seu discurs a la multitud reunida a la Plaça Sant Pere a Roma. Va cridar els pobles en guerra a la pau. Va llegir a tothom un missatge més pastoral sobre la significació de la resurrecció de Jesucrist.

“Això és que Pasqua significa: és l'èxode de l'home de l'esclavatge del pecat, del mal, a la llibertat de l'amor, del bé. Perquè Déu és vida, només vida, i la seva glòria és nosaltres: l'home viu.” va dir.

Va afegir: “Estimats germans i germanes, Crist morí i ressuscità una vegada per sempre, però la forca de la Resurrecció, aquest passatge de l'esclavatge del mal a la llibertat del bé, ha de realitzar-se a cada moment, en els espais concrets de la nostra existència, en la nostra vida de cada dia. Quins deserts que l'ésser humà ha de travessar encara avui en dia. Sobretot els deserts que se troben en li mateix, quan manca l'amor de Déu i del proïsme, quan manca la consciència de ser guardià de tot el que el Creador va donar-nos i ja ens dóna. Però la misericòrdia de Deu també pot fer florir la terra més àrida, pot tornar a donar vida als ossaments dessecats.”

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail