La universitat de Perpinyà crea un màster de turisme transfronterer

De Viquinotícies


17 d'abril del 2015, Catalunya del Nord
La Universitat de Perpinyà ha creat un màster de turisme, amb el nom de Master Miro que s'estudiarà online.

L'objectiu d'aquest és, segons la Universitat, d'innovar creant un curs per formar personal altament qualificat en l’àmbit del desenvolupament local i més específicament en el turisme cultural, un sector econòmic amb un fort creixement (Europa del Sud, +7% de creixement i 500.000 llocs de treball creats a França d’aquí al 2030).'. Aquest màster ha estat creat en col·laboració amb les universitats d’Andorra, París VI (Observatori Oceanogràfic de Banyuls), de les Illes Balears i de Sciences Politiques-Toulouse.

Escollit per un jurat internacional (universitaris i professionals) al títol de les iniciatives d’excel·lència en formacions innovadores, el programa Miro es beneficia d’un pressupost de 5,5 milions d’euros sobre 7 anys. La creació del màster s’acompanya de la posada en línia d’un indret especialitzat sobre el turisme cultura Miro +, i d’una plataforma de peritatge i de formació professional ViaMiro (llançament el 2017).

Les inscripcions per seguir aquest curs, van començar ahir dimecres i és podran fer fins al 15 de juny a la web d'aquest màster, que té un preu de 3.000 € i una durada de 2 anys.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail