La FIFA lliura quadern de requisits per al Mundial de 2014

De Viquinotícies


1 de febrer del 2007, Amèrica del Sud
Seguint un calendari prèviament acordat, la FIFA va lliurar aquesta setmana l'Acord sobre la Seu a les associacions de futbol de Colòmbia i Brasil les quals van manifestar el seu interès d'organitzar la Copa Mundial de Futbol de 2014.

Aquest document, el qual enllista i descriu els requisits que els documents de la candidatura oficial han de reunir, proporciona uns estàndards mínims sobre les quals els potencials països seus han de començar a elaborar la seva candidatura.

A més de l'Acord de la Seu, les associacions involucrades també reben el formulari sobre l'Acord d'Oferta, el qual estableix un pressupost mínim i que ha de completar-se i retornar-se a la FIFA el dia 16 d'abril de 2007 per a oficialment confirmar l'interès a ser la seu de la Copa Mundial de Futbol de 2014.

Dates importants en el procés la candidatura al mundial[modifica]

El 16 d'abril es compleix el termini per a lliurar a la FIFA el formulari de l'Acord d'Oferta. El 31 de juliol de 2007 es compleix el termini per a lliurar l'Acord de la Seu i les garanties del govern al secretariat general de la FIFA.

Al setembre es realitza la visita d'inspecció a les associacions concursants. L'1 de novembre la FIFA lliura l'informe amb el resultat de la inspecció.

Abans d'acabar el novembre el Comitè Executiu de la FIFA designa l'associació guanyadora del dret a realitzar la Copa Mundial de Futbol de 2014.

Notícies relacionades[modifica]

Fonts[modifica]