Vés al contingut

L'expresident egipci Mohamed Mursi és condemnat a mort

De Viquinotícies
Mohamed Mursi en la conferència de premsa el 18 de juny de 2012, on s'anuncia a si mateix president, després de la segona volta de les eleccions presidencials d'Egipte.

17 de maig del 2015, El Caire
Diversos líders de l'organització Germans Musulmans han estat condemnats a mort pel Tribunal Penal del Caire, entre ells l'expresident egipci Mohamed Mursi, després de la seva detenció el passat 3 de juliol de 2013, durant el cop d'estat liderat pel president Abdelfatah Al-Sisi.

Mursi, qui ja complia una condemna de 20 anys de presó per tortura a opositors durant la seva presidència en 2012, s'havia fugat de la presó de Wadi al-Natrun durant la revolució que va enderrocar a Hosni Mubàrak. Ha estat condemnat per espionatge i col·laboració amb les milícies de Hamàs i Hesbol·là. Al costat d'ell, altres 105 persones han estat condemnades a la pena capital. No obstant això, a la condemna de Mursi resta encara l'opinió del Gran Muftí de la República, la principal autoritat religiosa d'Egipte, quedant fixada la propera audiència pel 2 de juny.

Fonts

[modifica]


avant Notícies d'ahir

Notícies de juliol

Escriviu un article