L'aeroport de Girona ampliarà el nombre de destinacions ofertes el 2017

De Viquinotícies
Aeroport de Girona - Costa Brava.

13 d'octubre del 2016, Girona
La companyia «Ryanair» — el principal operador de l'aeroport de Girona — posarà en marxa el 2017 noves rutes cap a Regne Unit. En aquest moment, el transportista té la intenció d'augmentar el nombre de les seves rutes amb vols a Edimburg, Glasgow, Belfast i East Midlands.

«Ryanair» va declarar que al començament de la temporada turística del 2017 la companyia posarà en marxa un total de 38 rutes, de les quals 9 són noves. Volarà cap a Glasgow, Edimburg, Belfast i East Midlands (a mig camí entre Birmingham i Nottingham).

Els horaris de vol ja estàn disponibles a internet, molts d'ells tenen una freqüència de dos vols per setmana, i entraran en vigor a finals de març del 2017.

Ja se sap que, per exemple, les rutes a Escòcia estaran disponibles els dimecres i els dissabtes (Glasgow), així com el dimecres i el diumenge (Edimburg). A Irlanda del Nord, els vols es realitzaran els dilluns i dijous, i a l'East Midlands els dimecres i els diumenges.

Amb aquestes noves àrees el nombre de rutes des de Girona per al Regne Unit s'incrementarà a 13. A més, també augmentarà el nombre de viatges a Liverpool, Birmingham, Newcastle i Leeds Bradford.

Fonts[modifica]

avant Notícies d'ahir

Notícies d'abril

Escriviu un article