Hackers irrompen al compte de Twitter del Comandament Central dels Estats Units

De Viquinotícies

15 de gener del 2015
Els comptes oficials de Twitter i YouTube del Comandament Central dels Estats Units (CENTCOM) van ser hackejats per persones suposadament relacionades amb l'Estat Islàmic.

El compte del CENTCOM, el qual és una de les oficines centrals encarregades de la seguretat militar als Estats Units i altres 27 països va twittejar un missatge amb un enllaç a un arxiu que suposadament tenia informació classificada del govern dels Estats Units.

Els atacants, que es van identificar com “CyberCaliphate”, van publicar fotos aparentment de l'interior de les oficines del CetCom, amb un missatge en què asseguraven poder obtenir tot tipus d'informació dels seus servidors i dispositius militars als Estats Units.

El Pentàgon va anunciar una investigació per trobar els responsables de l'atac, les investigacions preliminars afirmen que les fotografies publicades ja estaven a la xarxa des de molt temps enrere. El CENTCOM va descartar que les seves instal·lacions estiguessin compromeses, ja que les claus a les xarxes socials i les usades en l'edifici per a diverses tasques o sistemes, són completament diferents.

Notícies relacionades[modifica]

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail