Hackers ataquen llocs web dels principals mitjans de comunicació a nivell mundial

De Viquinotícies

28 de novembre del 2014
Diversos portals de de notícies d'internet van patir un atac informàtic que va ser atribuït a l'“Exèrcit Electrònic de Síria”.

Usuaris de diversos llocs de notícies d'internet al llarg del món van ser espectadors de com els integrants de l'“Exèrcit Electrònic de Síria” van fer canvis no autoritzats a les portades dels mitjans digitals. Aquests canvis van ser perpetrats en centenars de mitjans de totes les regions mundials, i part de la proclama de l'agrupació va ser indicar que “els mitjans no pretenguin que l'Estat Islàmic són només civils”.

Després de diversos minuts d'interrupció dels serveis, les cadenes de notícies afectades van informar als seus usuaris a través de xarxes socials que el fet estava passant i que els equips d'informàtica ja estaven solucionant els contratemps que va produir el canvi de portada. Així mateix, diversos portals van informar que no van accedir a dades privades de les seves pròpies organitzacions, encara que hi ha sospites que en el cas de Forbes podria existir un robatori de dades.

Aquesta no és la primera vegada que l'organització ataca als mitjans electrònics de premsa, ja que el 2013, i després de hackejar el compte a Twitter d'Associated Press, van publicar que la Casa Blanca estava sota atac.

Notícies relacionades[modifica]

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail