Vés al contingut

Google vol evitar que Microsoft compri Yahoo!

De Viquinotícies
Logotip de Google

4 de febrer del 2008, Estats Units
El president de Google, Eric Schmidt va donar el seu suport al fundador de Yahoo", davant l'"oferta hostil" de l'empresa Microsoft. La companyia de Bill Gates va proposar 44.600 milions de dòlars per l'empresa Yahoo!.

"L'oferta hostil de Microsoft per Yahoo! és preocupant", va dir Davir Drummond, "És més que una simple transacció financera, una companyia n'adquireix una altra. Es tracta de preservar els principals subjacents d'Internet: Obertura i Innovació".

L'agència de premsa, Europa Press, sostenia que Schmidt i Yang saben que la "possibilitat de llançar una contraoferta no és possible de part de Google", l'alternativa serà "ajudar altres companyies a llançar una oferta epr Yahoo!", per què el portal i el cercador mantinguin la seva independència.

Per la seva banda, Yahoo! diu que els seus executius estan analitzant l'oferta de Microsoft, un procés que "pot tardar un temps".

David Drummond, responsable de l'àrea de legalitat de google es va pregunta si Microsoft traslladarà a Internet "les seves pràctiques deslleials des dels cercadors i sistemes operatius".


Fonts

[modifica]