Vés al contingut

Google tancaria les seves botigues que venen Google Glass

De Viquinotícies

26 de novembre del 2014
Les quatre botigues que venen Google Glass tancarien les portes en el mitjà termini per decisió de Google, per enfocar-se en la venda en línia del producte.

En una publicació al Google+ d'un usuari de les ulleres, s'informa que properament tancaran les quatre botigues que venen Google Glass al llarg del món. La decisió, en veu dels especialistes, és que el producte no ha aconseguit quallar en les persones, el que produiria el tancament de les vendes físiques del producte, mentre que altres indiquen que la companyia va en el sentit correcte per lliurar millor suport post-venda per internet, i enfocar-se en Android Wear.

Les botigues, denominades com “basecamps”, permetien als usuaris interessats en adquirir les ulleres intel·ligents utilitzar el dispositiu, rebre suport tècnic i comprar l'accessori. Aquestes botigues es situen a Nova York, San Francisco, Londres i Los Angeles.

El negoci de les ulleres intel·ligents es va iniciar a mitjans de l'any passat després de la conferència de Google I/O, on es van presentar per primera vegada, mentre que a inicis d'aquest any es va començar a comercialitzar per 1500 dòlars. Ara, després del presumpte anunci de tancament, la companyia seguirà venent les ulleres a través dels seus canals de vendes en línia, així mateix de lliurar el suport pel mateix mitjà.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail