Vés al contingut

Espanya: Ajuntament Impulsa, un web per a ajudar els ajuntaments del país

De Viquinotícies

4 de juliol del 2012, Llanars
Un grup de professionals procedents del màrqueting, el disseny i la informàtica, encapçalats per la fundadora i experta en direcció comercial, Maite Vigueras, acaba de posar en marxa el nou portal Ajuntamentimpulsa.cat que neix a Llanars. És la primera plataforma en línia que connecta proveïdors i ajuntaments.

Ajuntament Impulsa suposa una experiència capdavantera a l’Estat, aporta informació àgil i ràpida sobre les principals empreses que comercialitzen equipaments i serveis per als municipis, amb catàlegs, fotos i vídeos dels mateixos.

L’objectiu del web, en darrer terme, és millorar la gestió municipal mitjançant un instrument que permet estalviar temps i costos en l’adquisició de productes i serveis pertanyents a tots els àmbits d’interès per als consistoris (mobiliari, neteja, senyalització, informàtica, telecomunicacions, equipaments i obres públiques, medi ambient, etc).

Ajuntament Impulsa és la primera plataforma on-line que aprofitant també les xarxes 2.0 (facebook, linkedin, youtube i blog) posa en contacte fabricants i administració local.

El projecte es va presentar l’octubre passat a la fira Municipàlia on va ser novetat dins el marc d' iniciatives rellevants que aprofiten les noves tecnologies. En el context actual de màxima contenció pressupostària, aquesta iniciativa inèdita a l'Estat espanyol vol donar resposta a través d’Internet a la necessitat de l'administració local d'identificar els proveïdors més competitius d'una forma senzilla i sense cost.

Vegeu també

[modifica]

Enllaços externs

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail
  • (castellà) Ariadna Boada AjuntamentImpulsa.cat conecta fabricantes con administraciones, La Vanguardia, núm. 46704, p. 71, 15 d'octubre del 2011.